Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Puls2

Re: TV Puls 2

Postprzez TureO » 20 lipca 2012, 10:16

A wczoraj ruszyło nadawanie stacji Tv Puls 2 :) Według mnie przynajmniej 1 program CallTv w stacji Tv Puls lub Tv Puls 2 powinien być. Najlepiej 1 w dzień i 1 w nocy. Skoro mają teraz 2 kanały to mogliby sobie pozwolić na taki program...
TureO

Re: Puls2

Postprzez prof. dr hab. Tobias » 26 stycznia 2013, 01:04

W Puls i Puls 2 nie będzie programów calltv. Na jednym z forów na pytania internautów odpowiada szef stacji Jacek Ściobłowski, ktoś zadał pytanie o calltv i nie planują aktualnie programów calltv. Szef stacji Jacek Ściobłowski wie najlepiej więc nie będzie póki co tych programów w tych stacjach więc nie siejcie plotek o calltv w Pulsie 2 bo akurat to można zweryfikować dzięki aktywności formuowej szefa tego kanału.
prof. dr hab. Tobias

Postprzez TureO » 26 stycznia 2013, 01:12

Nikt nie powiedział, że program wystartuje. Dostałem na facebooku informację, gdy spytałem czy stacja planuje taki program,że trwają rozmowy na ten temat. Nie wiem kto się zajmuje tym profilem, dlatego taka informacja nigdy nie jest oficjalna ;) np. Mogli rozmawiać, ale szef stacji rozpatrzył to negatywnie... "trwanie rozmowy" nie świadczy o tym, że taki program będzie lub że jest w planach...tym bardziej, że jest to info od nieznanego do końca źródła.
TureO

Postprzez prof. dr hab. Tobias » 26 stycznia 2013, 01:14

A od szefa stacji z forum to jest jak oficjalna więc wiadomo, że na razie programów w Pulsach nie będzie.
prof. dr hab. Tobias

Poprzednia strona

Powrót do Telewizja