Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Prosto w serce

Prosto w serce

Postprzez bill » 4 września 2011, 11:24

Serial „Prosto w serce” opowiada o bokserce (w tej roli Anna Mucha) Monice, która z małego miasteczka przyjeżdża do Warszawy, by spełnić swoje marzenia. Serial jest „popołudniówką” stacji TVN emitowaną pięć dni w tygodniu. „Prosto w serce” to polska wersja argentyńskiego serialu z Natalią Oreiro.
Razem z Anią Muchą w serialu pojawia się Filip Bobek oraz Małgorzata Socha. Główni bohaterowie serialu „Prosto w serce” to Monika Milewska (Anna Mucha) i Artur Sagowski (Filip Bobek). Monika zawsze miała „pod górkę”. Opuszczona w dzieciństwie przez swoją matkę wychowywała się w domu dziecka. Monika wie, że musi liczyć na siebie i nikt za nią trudnych i ważnych decyzji nie podejmie. Jej życie to ciągła walka – dosłownie i w przenośni – Monika zarabia przecież na życie jako bokserka.

Odcinek 119 (po wakacyjnej przerwie) :
Artur jest w rozpaczy z powodu umieszczenia dzieci w domu dziecka. Hania, Laura i Kuba także bardzo tęsknią i trudno im zaadaptować się w nowym miejscu. Chcieliby jak najszybciej wrócić do Artura. Rafał, chcąc upokorzyć Feliksa, wyzywa go na pojedynek o serce Anety. Mimo iż Rafał wygrał pojedynek, Aneta wybiera Feliksa. Artur czyni starania, by odzyskać dzieci.

Odcinek 120:
Artur szuka sposobu, jak odzyskać dzieci, tym bardziej, że dla Hani rozłąka to bardzo trudne przeżycie. Mężczyzna angażuje prawnika, mecenasa Makowskiego, specjalizującego się w prawie rodzinnym. Uczucie Rafała do Anety rozwija się. Robert uświadamia Konstancji jej możliwości prawne. Monika spotyka się z Konstancją i żąda, żeby przestała wreszcie manipulować losem dzieci. Kacper wspiera Monikę w trudnych chwilach.
bill

Re: Prosto w serce

Postprzez Piotrek » 4 września 2011, 11:32

Serial jest bardzo fajny. Lubię Annę Muchę i uważam, że rolę świetnie do niej dopasowano. Oglądam codziennie i jest to miło spędzony czas. Serial jest lekki, ciekawy i posiada elementy humorystyczne. Żaden nowy/stary serial nie dorówna znanej nam BrzydUli czy też Majce... Nie podoba mi się jedna rzecz w tym serialu, że Filip Bobek znowu jest takim "menem" i taką najważniejszą osobą w tym serialu.
Piotrek

Postprzez Sebastian » 4 września 2011, 12:15

Zgadam się, PWS to bardzo fajny serial :) . Znacznie lepszy niż "Majka".
Sebastian

Postprzez Fortunatv » 4 września 2011, 20:43

Zgadzam się, fajny serial. Szkoda, że znika, dużo lepszy od tej całej Majki.
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Sentence » 5 września 2011, 21:54

Wolałem ,,Majkę". ,,Prosto w serce" jest wg mnie za sztuczny.
Sentence

Postprzez Fortunatv » 5 września 2011, 22:06

Ale my nie woleliśmy Majki, ;)
Fortunatv

Postprzez Katarzyna » 5 września 2011, 22:43

A ja wolę BrzydUlę ;)
Katarzyna

Postprzez Kamilg0 » 6 września 2011, 17:43

A ja Halinkę, nie no do rzeczy :) Serial fajny taki ja BrzydUla i Majka :)
Kamilg0

Postprzez Kleszcz » 15 września 2011, 18:03

Uwielbiam PWS i oglądam regularnie każdy odcinek, natomiast Majki nie oglądałem, bo to najnudniejszy serial w Polsce, zaraz po Modzie na sukces.
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez Fortunatv » 15 września 2011, 19:48

O tak, nie wiem kto tę Majkę oglądał...
Fortunatv

Następna strona

Powrót do Telewizja