Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez kuba » 29 grudnia 2011, 16:48

Dziękuje Ci Arturres,tak sądziłem,że ty będzisz miał choć troche serca wybawiłeś mnie od nieprzespanej nocy i płaczu :).Wystraszyłem się po prostu :)
kuba

Postprzez TureO » 29 grudnia 2011, 16:50

Hehe no nie żartuj sobie, że aż tak to Cię zestresowało :) Spokojnie, jak ktoś na Ciebie naskoczył to może tylko dlatego, że nie poinformowałeś nas o tym. Teraz już wszyscy wiemy, ale to że ja wyraziłem swoją zgodę, nie znaczy że i inni (autorzy zagadek) się na to godzą, dlatego też jeśli ktoś będzie przeciwko, wtedy zagadki tej osoby będą chronione...
TureO

Postprzez caszek » 29 grudnia 2011, 16:53

Ja pozwalam :) Nie ma najmniejszego problemu ;)
Ja chcę TVN... ;( ;( ;(
caszek
LEVEL POSTÓW: 7/10

Postprzez kuba » 29 grudnia 2011, 16:54

Dziękuje ci caszku
kuba

Postprzez bartek16 » 29 grudnia 2011, 16:58

Skoro kuba może brać z tąd zagadki to czy ja też ? (zagadki będą używane w programach "Miasto Zwycięzców", "Wielka WYygrana", "Wieczór Zagadek")
bartek16

Postprzez TureO » 29 grudnia 2011, 17:00

Jak już mówiłem, ja osobiście wyrażam na to zgodę, ale drugie słowo należy również do autorów zagadek, na razie zgodę wyraził tylko Caszek ;)
TureO

Postprzez bartek16 » 29 grudnia 2011, 17:01

Dobrze w takim razie czekamy na odpowiedź innych użytkowników. :)
bartek16

Postprzez kuba » 29 grudnia 2011, 17:06

Wiesz co Bartek ,jak można było mnie straszyć policją tym bardziej,że twoich zagadek nie wykorzystałem.Po za tym to proponuje zawrzeć zgode :). Zapraszam na nasz profil na facebooku http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 35&sk=wall
Ostatnio edytowano 29 grudnia 2011, 17:08 przez kuba, łącznie edytowano 1 raz
kuba

Postprzez TureO » 29 grudnia 2011, 17:08

Kuba nasze forum to nie centrum reklamy, owszem możesz podać linka, ale w odpowiednim temacie lub na czacie...Już niech zostanie, ale pamiętaj na przyszłość - Nie róbmy spamu i śmietnika...
TureO

Postprzez kuba » 29 grudnia 2011, 17:10

Tak,wiem ale zapraszam wszystkich Was do grania :)
kuba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny