Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez raf » 15 maja 2012, 19:47

Będziemy pamiętać :) Pacz na Nas z off-line co się dzieje na forum i co dalej robimy o (pani) Ewie Tułacz :P Trzymaj się ciepło, uważaj na kolczaste druty ( xD ), a na złych facetów nie zwracaj uwagi. :) Cześć ! :*
/\
||
||
Patrz wyżej!
raf
LEVEL POSTÓW: 4/10

Postprzez Proteus » 15 maja 2012, 19:49

Dziękuje i wy też się trzymajcie ciepło. Ewa... będę śledzić ją na FB xD
Proteus

Postprzez TureO » 15 maja 2012, 19:55

Wystarczy, że Ty mnie oczerniłaś w oczach Piotrka i nagadałaś mu na mnie głupot, ale wyjaśniłem mu o co chodzi. Ja do takich osób nie należę i nie mam zamiaru Cię oczerniać. Najlepszy powód odejścia : "Bo nie chce ustawić podpisu dla mnie na forum, że mnie uwielbia". Przykro mi, ale nie będziesz mnie szantażować jaki opis mam mieć. Szkoda, że dla Ciebie kłótnia między nami oznacza odejście z forum, ale cóż Twoja decyzja, ja muszę ją tolerować, chociaż nie za bardzo to rozumiem :blink: Życzę wszystkiego dobrego, Pozdrawiam.
TureO

Postprzez Proteus » 15 maja 2012, 19:56

I kto tu miesza życie prywatne do forum? bo raczej nie ja. Dziękuje i nie pozdrawiam.
Proteus

Postprzez TureO » 15 maja 2012, 20:00

Ja skomentowałem tylko Twoje odejście, które jest spowodowane naszą kłótnią z wyżej wymienionego powodu. Ale nie ważne, koniec spamu, pozdrowień od Ciebie nie oczekuję, ale mimo to życzę Ci powodzenia :)
TureO

Postprzez caszek » 18 maja 2012, 21:15

Kyrut., to czy Kasia wróci czy nie, to jest nie Twoja, a jej sprawa. Ta dziewczyna potrzebowała trochę spokoju od spraw forumowych i musiała usunąć konto, bo inaczej kusiłoby ją wejść. Jednakże, jeśli Kasia wejdzie niedługo na forum i będzie to czytać, to proszę ją, aby przemyślała swoje decyzje i wróciła na forum. W wakacje, za miesiąc, za rok, byle by wreszcie się pojawiła i na nowo żartowała ;)
Ja chcę TVN... ;( ;( ;(
caszek
LEVEL POSTÓW: 7/10

Postprzez TureO » 18 maja 2012, 23:32

Widzę, że jedna osoba domyśliła się właśnie czemu nie chciałem usuwać jej konta. Wiadome przecież, że Kasia wróci i mam nadzieję, że to zrobi mimo tego, że się już nie lubimy ;) Dlatego tworzenie 3 konta i pisanie na nowo jest bez sensu, ale prosiła się tak, to Piotrek to zrobił, chociaż ja bym tego nie zrobił mimo wszystko ;)
TureO

Postprzez Hercules » 18 maja 2012, 23:36

To można było ją zbanować do wakacji to by ją nie kusiło i by nie miała dostępu. A jej posty z opisami zostały?
Hercules

Postprzez TureO » 18 maja 2012, 23:41

I myślę, że to by była dobra decyzja, chociaż według mnie banowanie kogoś "bo chce" jest nie na miejscu, ponieważ regulaminu nie złamała :) Mogłaby po prostu nie wchodzić i tyle. Wszystkie posty zostały, tyle że nie można jej teraz przywrócić, będzie musiała pod nową nazwą zacząć pisać od nowa jako "nowa Kasia" jeśli powróci ;)
TureO

Postprzez Fortunatv » 19 maja 2012, 12:06

Mam 2 pytania.
Pierwsze (ważniejsze): czy macie jakiegoś capsa z DzF kiedy było 1 studio (GHS)? Bez grafiki...
A drugie: kiedy będą nowe zdjęcia w grafice?
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny