Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez M4RC1N » 24 lipca 2012, 14:00

UWAGA! Podaję wyniki sondażu:
Głosy na TAK: 71,5% (15/21 głosów)
Głosy na NIE: 28,5% (6/21 głosów)

O 15:00 rusza sonda dot. wyboru Przyjaciół Forum!
M4RC1N
ADMINISTRATOR

Postprzez M4RC1N » 25 lipca 2012, 15:18

UWAGA ! ! !
Miło jest nam poinformować, że NAJWIĘCEJ GŁOSÓW w głosowaniu użytkowników Forum InteractiveWorld.pl otrzymał RAF! (5/15 - 33%), natomiast decyzją Administracji, został dokonany AWANS jednego z użytkowników z MEMBERA na PRZYJACIELA. Szczęśliwcem, który doczekał się awansu - został: CASZEK! Serdecznie gratulujemy! W związku z tym, że wczoraj informowaliśmy, że dwie osoby zostaną nagrodzone rangę, a została teraz wolna ranga MEMBERA - rangę tę za zajęcie II miejsca w sondażu otrzymuje... LUX (4/15 - 27%)! Serdecznie gratulujemy wszystkim nagrodzonym, jednocześnie zapraszając do aktywnego brania udziału w życiu naszego Forum. Wszystkie obecne rangi ważne sa max PRZEZ ROK, po czym zostanie wykonane kolejne głosowanie. Jeżeli coś jest niejasne lub macie pytanie, napiszcie to tutaj.
M4RC1N
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 23 sierpnia 2012, 23:47

Uwaga! Jeśli ktoś chce zmienić swoje dane (hasło, nazwę użytkownika, itd.) to proszę przed tą czynnością mnie informować. W innym przypadku wasze zmiany nie będą akceptowane, a takowe konto nie zostanie aktywowane! Jest to spowodowane bezpieczeństwem na naszym forum, jak wiecie jest wielu spamerów i osób podających się za tych, kim tak naprawdę nie są oraz rejestrujące sobie po kilka kont (bez sensu). W ostatnim czasie postąpiło tak 2 naszych forumowiczów, akceptowałem ich zmiany, ponieważ wcześniej was o tym nie poinformowałem, jednak następnym razem tego nie zrobię, jeśli nie dacie mi wcześniej informacji, że takie zmiany chcecie zrobić ;)
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 2 października 2012, 15:40

Nowy news na serwisie, dot. powrotu "Łatwej kasy"! :)
ADMINISTRATOR

Postprzez M4RC1N » 2 października 2012, 17:37

Tym musi zająć sie Piotrek ;]
M4RC1N
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 2 października 2012, 17:42

Opcja działa, a przynajmniej u mnie. Po napisaniu wiadomości wciskasz "Zapisz kopię roboczą". W momencie kiedy chcesz wczytać to co napisałeś, wchodzisz w napisanie nowego posta (w pełnym edytorze, a nie w szybkiej odpowiedzi) i klikasz "wczytaj kopię roboczą". Następnie pojawi Ci się ta zapisana kopia, klikasz na odpowiednią i pojawi się w wiadomości wszystko to, co napisałeś ;)
ADMINISTRATOR

Postprzez BYŁY UŻYTKOWNIK » 3 października 2012, 09:19

czy tez macie problem z wyslaniem pw? mi zamiast wysylac wiadomosci do odbiorcy zapisuje je w folderze do wyslania. O co kaman?
BYŁY UŻYTKOWNIK

Postprzez M4RC1N » 3 października 2012, 10:36

Automatycznie przeniesie Ci je do wysłanych, jeżeli odbiorca to przeczyta [chyba] xD też tak mam :P
M4RC1N
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 3 października 2012, 10:56

Taka wiadomość zostaje wysłana. Prawdopodobnie jest tak jak mówi Smoq, na pewno wiadomość dojdzie od razu do odbiorcy, a po czasie będzie przeniesiona do wysłanych ;)
ADMINISTRATOR

Postprzez Kleszcz » 4 października 2012, 19:35

Fajnie byłoby jeszcze wstawić na główny baner Biankę ;) Jakby ucisnąć Anulkę, Justynkę i Madzię, to akurat Bianeczka się wciśnie jeszcze :D
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny