Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Paweu » 4 lipca 2011, 21:55

Przemyśl i powiedz za jakie ty zachowanie zapraszasz... :lol:
Paweu
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Sentence » 4 lipca 2011, 22:09

(nie do wszystkich się zwracam)
Co Was dzisiaj napadło z jakimś odchodzeniem i głupimi tekstami?
Ostatni raz powtarzam, jeśli zamierzasz zaprzestać się tutaj wypowiadać, to nie musisz tego publicznie ogłaszać, to na prawdę nikogo już nie irytuje. Sądzę, że wszystko jest zrozumiałe, zatem koniec OT.
Sentence

Postprzez TureO » 4 lipca 2011, 22:25

UWAGA!! Oto moje oficjalne oświadczenie w tej sprawie :D
Nie jaki "Lux" z tamtego forum opublikował przerobione zdjęcie (dobrym jest grafikiem), gdzie rzekomo na naszym serwisie/forum znajduje się wirus. Pragnę go z przykrością poinformować, że mój wujek, który jest informatykiem przeskanował dokładnie serwer i wszystko co związane z forum i serwisem najnowszym antywirusem Kaspersky 2011. Nie ma u nas ŻADNYCH błędów, ani wirusów. Natomiast śledząc tamto forum stwierdził, że jest pełno błędów, przez które strona dlatego często się nie otwierała. Przykro mi, że administracja i tamci użytkownicy tak postępują i próbują się zemścić za to, że my jesteśmy lepsi :) Nie ma co porównywać i proszę skończyć o tym rozmowę - nie ma żadnej konkurencji. Nie ma co przejmować się i porównywać tego...Szkoda tylko, że robią to w tak żałosny sposób ,próbując wmówić nam, że mamy wirusa :lol: Cóż, to świadczy tylko o nich. Pozdrawiam i kończymy ten temat. Kto chce, może zostać, nikogo w żaden sposób nie zmuszam, ponieważ żyjemy w wolnym kraju. Sądzę tylko, że wytłumaczenie jezdacza1 jest bezsensowne, ponieważ skoro traciłby czas na nasze forum, to w takim razie czemu zajmowałby się tamtym? Manipulacje? Nikt ni czym i nikim nie manipuluje, to wręcz tam pełno kłótni i prób wkręcania innym, że u nas sąwirusy. To tyle na ten temat.
TureO

Postprzez Paweu » 4 lipca 2011, 22:28

Taak, teraz się okazuje że wujkowie, ciotki, kuzyni, kuzynki są informatykami i innymi. Jak prosty serial...
Paweu

Postprzez TureO » 4 lipca 2011, 22:43

Trudno mieć wujka informatyka? Nie..Ja już dawno o tym wspominałem. Nie chcesz to nie wierz Twoja sprawa. Zastanawia mnie tylko o co chodzi z tymi rzekomymi manipulacjami? :blink:
TureO

Postprzez Kleszcz » 12 lipca 2011, 12:58

Chciałem wam powiedzieć, że wyjeżdżam. :)
Wrócę około 13 sierpnia, także nie będzie mnie chwilę.
Trzymajcie się :)
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez TureO » 12 lipca 2011, 13:56

Szkoda..cały miesiąc to nie taka chwila :P Ale taka kolej rzeczy, wakacje są ;) Wypocznij i przyjedź z mnóstwem sił na dalsze pisanie :)
TureO

Postprzez Fortunatv » 12 lipca 2011, 21:14

Powiem szczerze, że od niedawna to forum mi się strasznie podoba! :)
Fortunatv

Postprzez Czarex » 12 lipca 2011, 21:18

Mi również, chociaż jestem kolegą Piotrka i muszę powiedzieć z czystym sumieniem, że wykonał kawał dobrej roboty tworząc forum i serwis. Bardzo sumiennie pracował nad forum, żeby było coraz, coraz lepsze... :)

Super forum! :)
Czarex

Postprzez TureO » 12 lipca 2011, 22:27

Zaraz zaraz a dla mnie podziękowania? :D Wspólnie tworzymy razem ten serwis :P Ale w sumie to dzięki wam tak naprawdę to wszystko, bo bez was nic by nie było :) Cieszymy się, że jesteście tutaj i że wam tu dobrze :) Nightmore czemu od niedawna? :) Coraz więcej ludzi i postów, fajnie :)
TureO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny