Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez TureO » 14 września 2011, 20:19

Capsy były często dodawane, więc nie wiem czemu taki zachwyt :D Oczywiście teraz będzie dodawane wszystko regularnie :)
TureO

Postprzez Fortunatv » 16 września 2011, 21:10

Jak zapewne niektórzy zauważyli mój nick teraz to Fortunatv :)
Dawniej byłem Nighmorte'm.
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Katarzyna » 24 września 2011, 23:41

Z "Zagadkowej nocy" brakuje jednak capsów ;) I co teraz ? :lol: :*
Katarzyna

Postprzez Piotrek » 25 września 2011, 11:10

Kyrut. aż żal mi tego czytać, nie dostałeś Membera i dlatego odchodzisz? Dla mnie to jest żałosne. Do Twojej wiadomości forum straciło "energię" przez to, że nikt nie ma czasu, jest szkoła, uczą się. Widocznie Ty się nie uczysz. Odchodzisz już chyba 10 raz i tak wrócisz, ale nie ja w końcu się zdenerwuję i po prostu powiem NIE. Ty się ze mną w kotka i myszkę bawisz? Żałosne...
Piotrek

Postprzez TureO » 25 września 2011, 12:01

Ja już mówiłem, że w kotka i myszkę bawić się nie będę. U nas codziennie są ludzie, na konkurencji często nikogo nie ma, u nas zawsze jest więcej, ale temu się nie dziwię :) Skoro u nas nie ma tej energii, to ciekawe co tam "energicznego" znajdziesz :) Cóż Twoja decyzja, ale droga dla Ciebie zostaje już tu zamknięta, więc w sumie nie masz wyboru. Zgadzam się z Piotrkiem. Już mówiłem 1000 razy, że nie będę tolerował takiej zabawy. Żegnam :)
TureO

Postprzez Sentence » 25 września 2011, 12:29

Ja najchętniej bym go (@Kyrut.) zbanował. On tylko zamęt robi.
Sentence

Postprzez TureO » 25 września 2011, 15:00

Myślę, że BAN nie ma sensu,a tylko ostrzeżenie za robienie zamętu po raz milionowy. Oczywiście powrót w jego przypadku jest niemożliwy, ale według zasad regulaminu nie złamał, więc na ban'a nie zasłużył, a że odchodzi to już jego problem ;)
TureO

Postprzez Katarzyna » 25 września 2011, 15:09

Jak tu jest ciekawie znowu coś się dzieje a u konkurencji pustki jak na pustyni :lol: .
Piotrek nie lubię słowa żałosne :P :*
Katarzyna

Postprzez TureO » 25 września 2011, 15:15

No tam to jest masakra, to ja nie wiem co on chce jak mu nasz serwis nie pasuje :) Ale jego problem, miał już kilka szans, wszystkie zmarnował i nie mam zamiaru mu "wybaczać" po raz setny. Hehe Kasia masz wymagania :P
TureO

Postprzez Katarzyna » 25 września 2011, 15:19

Jakie znowu wymagania ? Co ja znowu takiego powiedziałam ? Proszę mnie uświadomić :lol: ;)
Katarzyna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny