Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez bartek16 » 26 kwietnia 2011, 11:23

Kamis00 informacja którą podałeś powinna znajdować się w dziale wszystko o teraźniejszym Call-TV -> Dziennik na gorąco - Hot News, a nie tutaj, tutaj raczej powinny znajdować się sprawy bieżące forum.
bartek16

Postprzez TureO » 27 kwietnia 2011, 21:18

Zablokowałem temat "Hot News". Myślę, że nie ma on sensu, ponieważ wszystkie wasze nowe informacje będą zamieszczane w odpowiednim dziale dotyczącym danej firmy/programu.
Od następnego tygodnia, a dokładnie od dnia 1 maja 2011 zmienią się zasady dotyczące dat programów. Zawsze był z tym problem, do jakiego dnia zaliczyć dany program, gdy był on emitowany w nocy. Jeśli jest godzina np 2.30 w nocy, to mimo wszystko jest to już dzień kolejny, a nie poprzedni, ponieważ jest emitowany już po 24:00. Czyli liczymy tak, jaki mamy już dzień, a nie tak jak nam się wydaje. Zmianę wprowadzam, ponieważ zwrócił nam na to uwagę jeden z naszych czytelników, stwierdziliśmy że ma on całkowitą rację, ponieważ do tej pory daty były podawane niepoprawnie. ;) Zaczynamy tą zmianę od 1maja, żebyście się do tego przyzwyczaili - Mam nadzieję, że zmiana się podoba :)
TureO

Postprzez Puls » 30 kwietnia 2011, 14:12

Gdy nadejdą wakacje proponuję zmienić szatę graficzną forum na taką wakacyjną :Plaża czy Piasek.
Np, coś takiego: http://www.emajorka.info/images/plaza.jpg czy http://img.kafito.eu/f/1877_450.jpg
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby :) .
Puls

Postprzez TureO » 30 kwietnia 2011, 14:28

Na pewno na wakacje zmienimy szatę graficzną :)
TureO

Postprzez Puls » 30 kwietnia 2011, 14:49

Dziękuję
Tylko na taką ze słonkiem z takim oznakami lata :)
Puls

Postprzez Fortunatv » 30 kwietnia 2011, 21:13

Ktoś93 z Interakcji prosi o usunięcie jego capsów z waszej galerii.
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Piotrek » 30 kwietnia 2011, 21:21

Wszystkie capsy, które są w galerii są nasze... Nie ma żadnych, których nie są nasze... :)
Piotrek

Postprzez Piotrek » 30 kwietnia 2011, 21:45

Hm.... Sprawdzam, i są wszystkie moje i Artura... jeszcze raz przeglądnę.
Piotrek

Postprzez Puls » 30 kwietnia 2011, 21:47

Mówi że są w dziale ANK 2010 :/
Puls

Postprzez Piotrek » 30 kwietnia 2011, 21:48

Wszystkie są nasze... Nie wiem co on sobie uroił. :|
Piotrek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny