), jest to co innego. Kasia nie dopowiadaj sobie. Nie nazwałem Cię żadną małpą! Powiedziałem, że "tylko małpa nie zmienia zdania", w momencie kiedy napisałaś, że nie zmienisz szybko zdania na temat odejścia. Kasia na początku są ostrzeżenia słowne - gdy to nie dociera, wtedy stosuje się te ostrzeżenia. Właśnie dlatego musiałbym dać wielu osobom ostrzeżenie, gdyby za każdy błąd było ono przyznawane, a tego nie robię, bo każdy jest człowiekiem, ale jeśli powtarzam milion razy, to za milion pierwszym już nie daruję. Nie widzę sensu się obrażać i użalać, bo sami dobrze wiecie że zrobiliście błąd, który zasłużył na ostrzeżenia. Chcecie to mogę wcale nie dawać ostrzeżeń i nie zwracać uwagi, tylko że wtedy nie odpowiadam za stan na tym forum...Byłby wielki syf i każdy robił co chce. Owszem można być wyluzowanym i swobodnie się wypowiadać, ale są pewne reguły w życiu i na forum, których trzeba przestrzegać. Osobiście Kasia nie rozumiem Twojego zachowania i obrażania się jak dziecko, któremu została zabrana zabawka. Widocznie nie tolerujesz reguł i zasad panujących w życiu, ale cóż to już Twoje życia i Twoja przyszłość. Obrażanie się i przy okazji snucie różnego rodzaju ironii,aluzji świadczy tylko o Tobie. Nie wracajmy już proszę do tego tematu. Mam nadzieję, że to już koniec takich akcji, bo to nie to forum 

Ja osobiście bardzo ją lubię i miło nam się rozmawia na gg
Ma coś trochę ze mnie i jest szczera i ma "to coś" co się ceni
Dzięki temu udało mi się ją przekonać do powrotu, mimo swojego upartego charakteru
A więc powitajmy miło Kasię z powrotem na forum
Mam nadzieję, że więcej nie będzie takich sytuacji, gdzie przez innych forumowiczów ktoś odchodzi...Było duże zamieszanie i ogłaszam wszem i wobec, że każde wprowadzanie kłótni i uczestniczenie w niej, będzie karane.
to wszystko będzie karane czy tylko ja ? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości