Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Katarzyna » 5 października 2011, 01:37

Ja takiego problemu nie mam. Może zmiencie przegladarkę :)
Katarzyna

Re: Dziewczyny z fortuną

Postprzez jony245 » 11 października 2011, 22:42

Kolejny raz zwracam uwagę na określenia prowadzących!
Ziarnko???
Ta sytuacja już za bardzo się powtarza, więc proszę Artura o wyciągnięcie daleko idących konsekwencji.
Jesteśmy poważnym przedsięwzięciem i tego się trzymajmy.
Proszę o cpasy z ostatnich programów.
jony245

Postprzez TureO » 11 października 2011, 23:27

Oczywiście, że tak. Obiecałem, uprzedzałem, że takie odzywanie się do prezenterek będzie karane. Dragoon otrzymuje ostrzeżenie. Tym bardziej nie przysługuje takie coś moderatorowi. Owszem można wprowadzić trochę luzu, ale nazywanie tak prezenterki na oficjalnym forum to ogromne przegięcie...

Mi się coś popsuło z nagrywarką, jutro idę to załatwić :(
TureO

Postprzez Katarzyna » 12 października 2011, 00:16

Ja rozumiem wiele ale żeby zaraz ostrzeżenie i to moderatorowi .
Edytowałam poprzedniego posata bo był za ostry, twój Artur też jest za ostry :P
Ostatnio edytowano 15 października 2011, 13:19 przez Katarzyna, łącznie edytowano 3 razy
Katarzyna

Postprzez jony245 » 12 października 2011, 12:12

Widać że nie wiesz o co chodzi Kasiu.
Forum to jest coś publicznego, nie jesteśmy przedsięwzięciem anty calltv więc powinniśmy sie trzymać pewnych zasad.
Cholernie denerwuje mnie jak ktoś nazywa prowadzące inaczej niż po ich imieniu.
Owszem może być Marzenka,Ewcia, Monisia,Moniczka no ale Ziarnko, Mewa ???
Każdy ma imię i tego się trzymajmy.
A skoro Ci się to nie podoba to adieu.
jony245

Postprzez TureO » 12 października 2011, 15:32

Koniec spamu! Na koniec tylko powiem droga Kasiu, że dostałem maila z informacją, że prezenterki nie życzą sobie wyrażania się w taki sposób do nich. Nie znacie ich prywatnie...My możemy między sobą się nazywać (tak jak robi to Kasia, czyli smoczek, turek itd :D ), jest to co innego. Kasia nie dopowiadaj sobie. Nie nazwałem Cię żadną małpą! Powiedziałem, że "tylko małpa nie zmienia zdania", w momencie kiedy napisałaś, że nie zmienisz szybko zdania na temat odejścia. Kasia na początku są ostrzeżenia słowne - gdy to nie dociera, wtedy stosuje się te ostrzeżenia. Właśnie dlatego musiałbym dać wielu osobom ostrzeżenie, gdyby za każdy błąd było ono przyznawane, a tego nie robię, bo każdy jest człowiekiem, ale jeśli powtarzam milion razy, to za milion pierwszym już nie daruję. Nie widzę sensu się obrażać i użalać, bo sami dobrze wiecie że zrobiliście błąd, który zasłużył na ostrzeżenia. Chcecie to mogę wcale nie dawać ostrzeżeń i nie zwracać uwagi, tylko że wtedy nie odpowiadam za stan na tym forum...Byłby wielki syf i każdy robił co chce. Owszem można być wyluzowanym i swobodnie się wypowiadać, ale są pewne reguły w życiu i na forum, których trzeba przestrzegać. Osobiście Kasia nie rozumiem Twojego zachowania i obrażania się jak dziecko, któremu została zabrana zabawka. Widocznie nie tolerujesz reguł i zasad panujących w życiu, ale cóż to już Twoje życia i Twoja przyszłość. Obrażanie się i przy okazji snucie różnego rodzaju ironii,aluzji świadczy tylko o Tobie. Nie wracajmy już proszę do tego tematu. Mam nadzieję, że to już koniec takich akcji, bo to nie to forum ;)
TureO

Postprzez Fortunatv » 15 października 2011, 20:30

Mam prośbę. Czy moglibyście jakoś inaczej wrzucić zapis chatu, bo jak stamtąd pobieram to pisze, że coś tam nie pasuje...
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez TureO » 5 listopada 2011, 14:31

Uwaga! Kasia powraca na forum :) Ja osobiście bardzo ją lubię i miło nam się rozmawia na gg :) Ma coś trochę ze mnie i jest szczera i ma "to coś" co się ceni :) Dzięki temu udało mi się ją przekonać do powrotu, mimo swojego upartego charakteru :) A więc powitajmy miło Kasię z powrotem na forum ;) Mam nadzieję, że więcej nie będzie takich sytuacji, gdzie przez innych forumowiczów ktoś odchodzi...Było duże zamieszanie i ogłaszam wszem i wobec, że każde wprowadzanie kłótni i uczestniczenie w niej, będzie karane.
TureO

Postprzez Katarzyna » 5 listopada 2011, 14:37

To ze słabości się zgodziłam i mam nadzieje, że teraz bedzie lepiej milej i weselej. Mam nadzieję, że też Piotrek z Arturem będą się konsultować razem ;)
I jeszcze na koniec swojego posta musiał puścic groźbę :lol: to wszystko będzie karane czy tylko ja ? xD
Katarzyna

Postprzez Billabong » 5 listopada 2011, 18:41

Nie wiem czy jest taka możliwość. Ale ze strony głównej serwisu (tam gdzie przelatują newsy) powinno zniknąć informacja z zaproszeniem na czat z Anią a w newsie o konkursie GHS dodać informację, że konkurs został przedłużony i nadal można przesyłać swoje propozycje.
Billabong

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny