Koniec spamu! Na koniec tylko powiem droga Kasiu, że dostałem maila z informacją, że prezenterki nie życzą sobie wyrażania się w taki sposób do nich. Nie znacie ich prywatnie...My możemy między sobą się nazywać (tak jak robi to Kasia, czyli smoczek, turek itd

), jest to co innego. Kasia nie dopowiadaj sobie. Nie nazwałem Cię żadną małpą! Powiedziałem, że "tylko małpa nie zmienia zdania", w momencie kiedy napisałaś, że nie zmienisz szybko zdania na temat odejścia. Kasia na początku są ostrzeżenia słowne - gdy to nie dociera, wtedy stosuje się te ostrzeżenia. Właśnie dlatego musiałbym dać wielu osobom ostrzeżenie, gdyby za każdy błąd było ono przyznawane, a tego nie robię, bo każdy jest człowiekiem, ale jeśli powtarzam milion razy, to za milion pierwszym już nie daruję. Nie widzę sensu się obrażać i użalać, bo sami dobrze wiecie że zrobiliście błąd, który zasłużył na ostrzeżenia. Chcecie to mogę wcale nie dawać ostrzeżeń i nie zwracać uwagi, tylko że wtedy nie odpowiadam za stan na tym forum...Byłby wielki syf i każdy robił co chce. Owszem można być wyluzowanym i swobodnie się wypowiadać, ale są pewne reguły w życiu i na forum, których trzeba przestrzegać. Osobiście Kasia nie rozumiem Twojego zachowania i obrażania się jak dziecko, któremu została zabrana zabawka. Widocznie nie tolerujesz reguł i zasad panujących w życiu, ale cóż to już Twoje życia i Twoja przyszłość. Obrażanie się i przy okazji snucie różnego rodzaju ironii,aluzji świadczy tylko o Tobie. Nie wracajmy już proszę do tego tematu. Mam nadzieję, że to już koniec takich akcji, bo to nie to forum