Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez TureO » 1 maja 2011, 00:13

Niech sobie przejrzy archiwum tamtego forum i zobaczy, że to ja i Piotrek dodawaliśmy te zdjęcia. Żadne zdjęcie nie pochodzi od innych użytkowników. Kończymy rozmowę na ten temat.\, bo jest ona bezsensowna.
TureO

Postprzez Piotrek » 3 maja 2011, 20:00

Wybaczymy, zawsze możesz do nas wrócić, a my Ciebie przywrócimy... U nas najlepiej. Czuj się u nas jak u siebie w domu. Zaraz zmienię nick. :)
Piotrek

Postprzez TureO » 3 maja 2011, 20:36

Witamy ponownie :) Tam mnie też traktowali nieodpowiednio, zresztą znudziło mi się rozkazywanie tamtego administratora i obrażanie mojej osoby przez jego "pupilków" za byle co...
TureO

Postprzez Paweu » 3 maja 2011, 20:39

Muszę Wam coś wyznać, wybaczAcie mi?, wybaczymy :lol: :lol: :lol:

LUDZIE, TO JEST ŻAŁOSNE !!! :lol:

to brzmi jak jakaś telenowela, a nie forum o CallTV gdzie powinna panować luźna atmosfera
Paweu
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez TureO » 3 maja 2011, 20:56

Ale czy nie jest luźna atmosfera? Nie rozumiem zbytnio o co Ci chodzi, ale to drobny szczegół :shock:
Chodzi o to, że wcześniej był tu na forum, odszedł i teraz powrócił pod innym nickiem i w żartach napisał o tym wybaczaniu...Ajć niektórzy zbiorą wszystko zbyt na poważnie :|
TureO

Postprzez Fortunatv » 3 maja 2011, 21:57

Taki scenariusz będzie co tydzień...
W powiedzmy czwartek napisze, że to forum jest beznadziejne, a w niedzielę, że jest świetne...
Fortunatv

Postprzez Paweu » 3 maja 2011, 22:12

To nie brzmiało jak żart. :/
Paweu

Postprzez TureO » 3 maja 2011, 22:55

Do czasu. Jeśli taka sytuacja się powtórzy, pożegnamy go raz na zawsze. Spokojnie, panuję nad sytuacją :)
TureO

Postprzez Paweu » 4 maja 2011, 18:39

Po pierwsze piszę się "nie chce", jeżeli piszesz o innej osobie.
Po drugie człowieku zastanów się co Ty robisz. Kilka dni temu na *** pisałeś, jacy to tutaj są bezczelni admini, że wysyłają głupie wiadomości na Facebooku, a teraz tu wracasz mówiąc, że tam Cię źle traktowali. :lol: :lol: :lol: Żal mi cię...
Ostatnio edytowano 4 maja 2011, 18:52 przez Paweu, łącznie edytowano 1 raz
Paweu

Postprzez bartek16 » 4 maja 2011, 18:49

Nie "Kilak" tylko kilka. Paweł mi ciebie też żal. Ludzie się zmieniają... np. tak jak "Kyrut". Kyrut może wypowiedź Pawła nie była miła, ale ja odpowiem, zę chcę cię na forum. Bardzo cię lubię, jesteś dobrym użytkownikiem :)
bartek16

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny