Proszę administracje i moderatorów o nie usuwanie posta

Nie wiem co się dzieje na tym forum ponieważ często są awantury i nie tylko ze strony użytkowników forum ale też administracji. Ciągle są problemy a ja czuję się gdybym była zła. Bardzo proszę wszystkich o opanowanie nerwów i uspokojenie emocji winikającej z nieporozumień. Ja obiecuje, że nie będę przenosić słów, opini ani niczego z konkurencyjnego forum na te. Proszę aby wszyscy nie obrażali się za to kto jest tu a kto tam i nie prowadziło to do obrażania tego jak i konkurencyjnego forum. Niech sobie mówią co chcą u konkurencji ale tutaj zachowajmy zdrowy rozsądek ponieważ tutaj kłótni już dosyć. Proszę również Artura o większy spokój oraz o wyrozumiałość co do niektórych osób z forum a Piotrka o nie "werbowanie" do naszego forum, komu się tutaj spodoba to zostanie a komu nie to zostanie u konkurencji.
Ogłaszam również, że jestem na stałe na tym forum a konkurencyjne odwiedzam tylko czasami ze względu na fajne osoby tam przebywające

Mam nadzieję, że się zgadzacie aby tak było? Bo jak nie przestaniemy to Piotrek wymyśli nowy, ostry niestety regulamin