Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Kleszcz » 9 listopada 2011, 20:42

Już nie będę wymieniał kto, mówię do wszystkich: nie podoba mi się takie zachowanie, że najpierw chamsko oświadczacie, że stąd spadacie, a potem wracacie z podkulonymi ogonami... :/ :blush:

żenada :blush:

tyle ode mnie
Ostatnio edytowano 9 listopada 2011, 21:51 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zdanie rozpoczyna się wielką literą.
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez Kleszcz » 9 listopada 2011, 20:53

;) witamy na pokładzie z powrotem :D
Kleszcz

Postprzez Billabong » 9 listopada 2011, 21:03

O swoich 'odchodach' lub powrotach lepiej chyba pisać w swoim temacie w dziale "Przedstaw się".
Podzielam zdanie kleszcza co do tych powrotów.
Billabong

Postprzez Katarzyna » 9 listopada 2011, 22:51

Ja to rozumiem i informował Artur, że wróciłam tylko na jego prośbę. Jak się powie A to trzeba powiedzieć B, nie zmieniłam zdania i wrócić nie chciałam. Podkreślam, że wróciłam dla Artura i tylko dla niego. Jak się coś nie podoba to musicie się z tym pogodzić.

Pozdrawiam ;) :)
Katarzyna

Postprzez Kleszcz » 9 listopada 2011, 22:57

Z Kasieńką inaczej jest, cieszę się, że wróciła :D
Tęskniłem bardzo przez ten czas nieobecności ;)
Kleszcz

Postprzez TureO » 9 listopada 2011, 23:07

Kasia jak widzisz każdy za Tobą tęsknił :) Co do odchodzenia i wracania - Kyrut ostrzegałem Cię, że nie będziesz miał już możliwości powrotu, bo odchodziłeś i wracałeś już kilkanaście razy. Ale dam Ci ostatnią szansę i zrobimy tak : Od dzisiaj ten kto postanowi odejść nie ma już szans powrotu, dlatego proszę tych, którym w głowie zagości pomysł odejścia, aby dobrze to przemyśleli...Nie będę się bawił w kotka i myszkę. Wiem, że każdy ma prawo powrócić, ale tolerować milion razy tego się nie da, gdyby to się zdarzało bardzo rzadko to bym to zrozumiał, ale jeśli to się powtarza tak często, to będę musiał to karać ;)
TureO

Postprzez Katarzyna » 9 listopada 2011, 23:08

Tak wiem, że ze mna jest inaczej. ;)
Po prostu musiałam zaczekać aż wszystkie sprawy i niejasności zostaną wyjaśnione a było ich troszkę. ;)
Cieszę się, że ponownie tutaj jestem. Chcę zaznaczyć, że nigdy nikt nie wie co się może stać i jaką decyzje podejmie. :)
Tym miłym akcentem kończymy wątek powrotów i odchodzeń na jakiś czas, co było minęło a liczy się co jest teraz. :)

Kotek i myszka to mała kiszka ;)
Katarzyna

Postprzez Katarzyna » 13 listopada 2011, 23:41

Proszę administracje i moderatorów o nie usuwanie posta ;)
Nie wiem co się dzieje na tym forum ponieważ często są awantury i nie tylko ze strony użytkowników forum ale też administracji. Ciągle są problemy a ja czuję się gdybym była zła. Bardzo proszę wszystkich o opanowanie nerwów i uspokojenie emocji winikającej z nieporozumień. Ja obiecuje, że nie będę przenosić słów, opini ani niczego z konkurencyjnego forum na te. Proszę aby wszyscy nie obrażali się za to kto jest tu a kto tam i nie prowadziło to do obrażania tego jak i konkurencyjnego forum. Niech sobie mówią co chcą u konkurencji ale tutaj zachowajmy zdrowy rozsądek ponieważ tutaj kłótni już dosyć. Proszę również Artura o większy spokój oraz o wyrozumiałość co do niektórych osób z forum a Piotrka o nie "werbowanie" do naszego forum, komu się tutaj spodoba to zostanie a komu nie to zostanie u konkurencji.
Ogłaszam również, że jestem na stałe na tym forum a konkurencyjne odwiedzam tylko czasami ze względu na fajne osoby tam przebywające ;) Mam nadzieję, że się zgadzacie aby tak było? Bo jak nie przestaniemy to Piotrek wymyśli nowy, ostry niestety regulamin ;)
Katarzyna

Postprzez TureO » 14 listopada 2011, 00:42

Wszystko już zostało ustalone wczoraj. Nowa zasada na naszym forum jest taka, że nie obrażamy naszego forum, forumowiczów, administratorów oraz KONKURENCJI! Oczywiście własne zdanie wyrazić jak najbardziej można, ale nie w obraźliwy sposób. Mam nadzieję, że wszyscy dostosujecie się do nowej zasady, chcę aby na forum panował porządek i nie było kłótni między innymi z powodu konkurencji - nie walczymy z nimi i nie mamy zamiaru. Tak jak Kasia wspomniała - kto chce, to będzie tutaj, a jak ktoś woli być tam, to ok - jego decyzja :)
TureO

Postprzez Fortunatv » 14 listopada 2011, 17:14

No i gdzie są te capsy, które tak regularnie miały być dodawane?
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny