Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Piotrek » 27 listopada 2011, 21:17

Dobry pomysł. Będzie nas informował o nowych zajściach w programach albo co dla nas p. Edytka, Laura i Ella przygotują w Tajemnicach Losu. :D
Piotrek

Postprzez Katarzyna » 28 listopada 2011, 01:26

Ja mam przygotowany list z prośbą o zalogowanie się pana Huberta na nasze forum lecz nie jestem pewna czy powinien się rejestrować. Gdy się zaloguje bedą widoczne nasze wszystkie opinie na temat programów i niekoniecznie dobre a z tego mogą być niezadowoleni oraz mogą się przestać udzielać itp. Na tym forum dosyć zamieszań a opinie muszą myć szczere a nie naciągane aby GHS się podobało ;) To jaka decyzja??? Billabong, $$@Artur co myślicie???
Ostatnio edytowano 29 listopada 2011, 16:58 przez Katarzyna, łącznie edytowano 1 raz
Katarzyna

Postprzez TureO » 28 listopada 2011, 16:51

Ja jestem za. To, że są opinie negatywne i pozytywne, to każda firma czytająca w internecie wypowiedzi różnych osób musi się z tym pogodzić. Nie jesteśmy fanclubem GHS, a serwisem dotyczącym programów CallTv, między innymi tej firmy. To, że czasami nie zgadzamy się z tym co robią, nie znaczy że mamy o nich całkowicie złe zdanie. Jako widzowie mamy prawo oceniać to, co widzimy w tv z naszej perspektywy i każdy może to zrobić, oczywiście bez przesady ;))
TureO

Postprzez Katarzyna » 30 listopada 2011, 13:27

Dostałam odpowiedź ! Ella Selena nie pracuje już w firmie Green Hat studios ! Będzie dziś program w duecie z Edytą i ... oraz Hubertem czyli aż 3 ;) W najbiższym czasie nie będzie większych zmian ;)
Ostatnio edytowano 1 grudnia 2011, 09:48 przez Katarzyna, łącznie edytowano 1 raz
Katarzyna

Postprzez Piotrek » 30 listopada 2011, 14:08

Zmiany na serwisie zostały wprowadzone - Tajemnice losu. ;)
Piotrek

Postprzez Katarzyna » 4 grudnia 2011, 00:27

Moi drodzy czy ja jestem aż tak straszną kobietą??? Czy mnie lubicie i chcecie abym była i udzielała się na forum?
Ostatnio chciałam być szczera i powiedzieć wszystko Arturowi a on mi powiedział, że ma mnie dosyć i mnie na GG zablokował. Jest mi przykro, sprawił mi okropny ból ponieważ jeszcze nikt mnie tak nie potraktował! Możecie teraz się śmiać albo Billabong być zadowolonym ale ja nie chcę być gdzieś gdzie mnie nie chcą lub nie lubią więc jeśli mnie chcecie, lubicie to niech Artur zobaczy co zrobił i napiszcie, że mnnie chcecie. Jeśli mnie nie chcecie to oczywiście się usunę :)

Zawsze jestem szczera i jak jestem po czyjejś stronie to nie zmieniem zdania po 1 minucie, nie osądzam pod wpływem chwilii.
Przepraszam wszystkich, których kiedyś obraziłam również Billabong ;)
Mogłam na koniec Arturowi powiedzieć to i owo i również go obrazić lub złapać za słabości ale nie jestem taka jak on i trzymam się pewnych zasad :)
Katarzyna

Postprzez TureO » 4 grudnia 2011, 01:23

Katarzyna jak zwykle niewinna i wszystko przekręca na swoje. Ja Ciebie nie obraziłem, to ty mnie obrażałaś. Nienawidzę dwulicowości, a ty to zrobiłaś - Obgadywałaś mnie na każdym kroku, a jak się rozmawiało na GG to było ok, tu udawałaś że mnie lubisz, a za plecami pisałaś co innego. Szkoda tylko, że Ty nigdy nie czujesz się winna. Ja już mam dość tego, co robisz. I jest to prywatna sprawa, między mną a Tobą i nie mieszaj w to całego forum. Nie wprowadzaj kłótni między pozostałymi forumowiczami, nie tyczy się to ich. Idź dalej obgadywać, ja tego nie zrobię, bo w porównaniu do Ciebie jeśli kogoś lubię, to nie obrabiam go na każdym kroku :)
TureO

Postprzez Katarzyna » 4 grudnia 2011, 01:37

Ja się tylko pytam ludzi a ty co robisz? Ja nigdy o tobie źle nie napisałam, nigdy to ty się mnie czepiasz!
Co ty myślisz, że co ja nie mam uczyć ? Może ludzie mają racę i dlatego Ciebie obgadują ;)
Ludzie mają rację, jesteś egiostą i wszystko robisz pod wpływem chwili, jak potrzebowałam pomocy od Ciebie to jej nie uzyskałam lecz jak ty potrzebowałeś to ja pomogłam. Inni mieli z tobą to samo.
Zobacz sobie na znaczenie np. karty "głupiec" z tarota, pozycja odwrócona ;) Z takim podejściem to żadna kobieta Ciebie nie będzie chciała ale z tym to już masz chyba problem... Ja zawsze Ciebie popierałam i lubiłam a teraz się zawiodłam. Po co wpierałęś mi te ciemnoty, że mnie tak bardzo lubisz? Niech ludzie widzą i patrzą, że zanim się coś zrobi lub powie to trzeba 50 razy się zastanowić. Ja tobie powiedziałam prawdę a ty co zrobiłeś, nawet mi nie dałeś dojść do słowa, wyjaśnić! To ty sobie dopowiedziałęś i źle zrozumiałeś. Niech inni ocenią czy mnie chcą czy nie ;)
Katarzyna

Postprzez TureO » 4 grudnia 2011, 01:47

Zaraz zaraz ty moich spraw sercowych tu nie poruszaj i mnie nie obrażaj, bo to nie Twoja sprawa. Z forum Cię nie wyrzuciłem, bo jest to sprawa między nami, a nie forumowa, dlatego nie musisz się pytać czy Cię chcą, czy nie - chcesz to jesteś i nikt za Ciebie tej decyzji nie podejmie. Nie udawaj teraz, nie odpisałaś przez 15 minut, więc nie zmyślaj że nie dałem Ci dojść do słowa. To Ty dopowiadałaś i sama dobrze wiesz co, ale nie będę tu wypowiadał się publicznie na ten temat, wystarczy że Ty to robisz. Obgadywałaś mnie i to ładnie, nawet potwierdziła to pewna osoba z konkurencji (która jest i u nas, nie powiem jaka). Zresztą to nie pierwsza taka sytuacja w Twoim wykonaniu. Rób co chcesz, ja kończę ten temat, masz coś jeszcze do powiedzenia to pisz na PW, ponieważ nie jest to sprawa związana z forum. Każdy kolejny post na ten temat będę usuwał.
TureO

Postprzez Katarzyna » 4 grudnia 2011, 01:54

Sebastian, Fortunatv ! Ciekawe czy zgadłam :P
Nie odpisywałam przez 4 minuty bo nie mogłam a nie przez 15 ;)
Zawsze byłam z tobą i nigdy Ciebie nie oszukałam a wiesz to z rozmów ;)
Byłam tylko szczera a ty dałeś blokadę wstyd !
Ty dobrze wiedziałeś, że o tobie rozmwiałam, nawet tobie to napisałam i nie przeszkadzało to tobie ;)
Napisałeś mi "Dobrze, że mi o tym mówisz bo jak ktoś by mi doniósł to bym tobie nie ufał a tak to wszystko wiem" Oczywiście podobnie napisałeś a nie co do słowa! Ja gram niewinną, zobacz na swoje błędy ;)

Ja ponawiam pytanie czy mnie lubice ? :)
Katarzyna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny