przez TureO » 4 grudnia 2011, 18:13
Myślałem, że moje słowa wystarczą, że kończymy to zamieszanie, ale widzę, że jednak to nie pomogło i rozpętała się kolejna wielka awantura. Piotrek, dobrze że odebrałeś jej przyjaciela, nie zasługuje na niego. To, że udziela się na forum to jedno, ale jej sposób zachowania, wszczynanie awantur i czepianie się o wszystko, to drugie. Nie uważam się za niewinnego, bo każdy w swoim życiu robi błędy, ale to co Kasia wyczynia przekracza ludzkie pojęcie. Najpierw obraża konkurencje, ich administratorów i użytkowników, nas wychwala. Następnie robi odwrotnie - obgaduje nas wszystkich, obraża nasze forum. Później udaje, że wszystko jest ok i zwala winę na innych. Jak już mówiłem - nie mam zamiaru obrażać konkurencji i ich użytkowników - ta kwestia została już kilkakrotnie podejmowana. Wy tego również nie róbcie, zachowajmy jakiś poziom oraz zgodę. Jednak Kasia musi się wyłamać i obrażać nas (w tym przypadku między innymi mnie) na konkurencji. Ok, jej sprawa, ale takie zachowanie dwulicowe jest karygodne i świadczy tylko o niej. Owszem, lubiłem Kasie, ale w momencie kiedy dowiedziałem się, że obgaduje nas i to poważnie za plecami (sama się zresztą przyznała do tego po czasie) to już było przegięcie. Ma prawo wyrażać swoją opinię, ale niech nie obraża w ten sposób nas i konkurencji. Chcę żyć ze wszystkimi w zgodzie, pomimo iż jest to nasza konkurencja. Ale oczywiście taka Kasia próbuje wszystko zepsuć i skłócić nas, zmieszać z błotem. To, czy konkurencja nas obraża to mnie nie obchodzi, niech robią co chcą, ale od naszych forumowiczów wymagać będę odrobiny kultury i przyzwoitości. To, że mnie wyrzucono stamtąd to inna historia - jak już mówiłem, nikt nie jest idealny i każdy ma prawo popełniać błędy (nie mówię tu o ostatnie sytuacji za którą dostałem bana - stworzenie wraz z Piotrkiem tego serwisu), dlatego też nie musisz mi tego wymawiać. Jestem administratorem tego serwisu/forum, dlatego też wraz z Piotrkiem będziemy pilnować porządku i nie liczy się nasza historia. Jeśli ktoś ma coś nam do zarzucenia dotyczące naszej teraźniejszej pracy - proszę pisać, a nie obrażać za plecami. Kasia z forum nie zostaje wyrzucona, ponieważ była to prywatna sprawa, nie mniej jednak musiała ją przenieść na całe forum, ale taka już jest. Pamiętaj jednak, że cierpliwość się kończy, a każdy jak widzisz chce tu mieć spokój i miłą atmosferę, dlatego proszę o niekontynuowanie dalej tego sporu, od tego jest PW.