Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Katarzyna » 4 grudnia 2011, 16:18

Szczerze powiedziawszy jest mi wstyd, że zamieszałam do tego forum, Artura myśli i czyny niech zostaną prywatnie ;)
Ja Boginia nie jestem prędzej Nimfą ;) Nie wiem też o co wam chodzi pytamiem "Czy mnie lubisz, darzysz sympatią?" ja nie widzę w tym problemu ale są ludzie i ludzisaka... Proszę mnie do Kyrut nie porównywać, szkoda, że macie o mnie złe zdanie ale ja was do siebie przekonywać nie mam zamiaru, a tak na marginesie... a może lepiej nie powiem bo wszyscy będą się śmiali :lol: Wszystkim nie dogodzę aby mnie darzyli sympatią ale nie tylko ja nie potrafię tak zrobić, ponieważ wszyscy nie potrafimy ;) Miłego dnia i wesołego Alleluja aa sorrka chyba mi sie swięta pomyliły ...
Katarzyna

Postprzez Piotrek » 4 grudnia 2011, 17:40

Teraz Ci wstyd? A co było tydzień temu, że to najlepsze forum o Call-Tv, a u konkurencji to sucho jak na liściach i pustyni. Trochę żałosne to jest z Twojej strony, no ale dobra. Żegnaj.
Piotrek

Postprzez Katarzyna » 4 grudnia 2011, 17:44

Mi jest wstyd, że zamieszłąm do tego forum ;) To ty napisałeś to o konkurencji a nie ja, już nie wspomnę, że chciałeś abym na siłę przeciągała ludzi z tamtego forum na te. To świadczy o tobie bo to Ciebie i Artura z konkurencji wylano a nie mnie :P
Katarzyna

Postprzez TureO » 4 grudnia 2011, 18:13

Myślałem, że moje słowa wystarczą, że kończymy to zamieszanie, ale widzę, że jednak to nie pomogło i rozpętała się kolejna wielka awantura. Piotrek, dobrze że odebrałeś jej przyjaciela, nie zasługuje na niego. To, że udziela się na forum to jedno, ale jej sposób zachowania, wszczynanie awantur i czepianie się o wszystko, to drugie. Nie uważam się za niewinnego, bo każdy w swoim życiu robi błędy, ale to co Kasia wyczynia przekracza ludzkie pojęcie. Najpierw obraża konkurencje, ich administratorów i użytkowników, nas wychwala. Następnie robi odwrotnie - obgaduje nas wszystkich, obraża nasze forum. Później udaje, że wszystko jest ok i zwala winę na innych. Jak już mówiłem - nie mam zamiaru obrażać konkurencji i ich użytkowników - ta kwestia została już kilkakrotnie podejmowana. Wy tego również nie róbcie, zachowajmy jakiś poziom oraz zgodę. Jednak Kasia musi się wyłamać i obrażać nas (w tym przypadku między innymi mnie) na konkurencji. Ok, jej sprawa, ale takie zachowanie dwulicowe jest karygodne i świadczy tylko o niej. Owszem, lubiłem Kasie, ale w momencie kiedy dowiedziałem się, że obgaduje nas i to poważnie za plecami (sama się zresztą przyznała do tego po czasie) to już było przegięcie. Ma prawo wyrażać swoją opinię, ale niech nie obraża w ten sposób nas i konkurencji. Chcę żyć ze wszystkimi w zgodzie, pomimo iż jest to nasza konkurencja. Ale oczywiście taka Kasia próbuje wszystko zepsuć i skłócić nas, zmieszać z błotem. To, czy konkurencja nas obraża to mnie nie obchodzi, niech robią co chcą, ale od naszych forumowiczów wymagać będę odrobiny kultury i przyzwoitości. To, że mnie wyrzucono stamtąd to inna historia - jak już mówiłem, nikt nie jest idealny i każdy ma prawo popełniać błędy (nie mówię tu o ostatnie sytuacji za którą dostałem bana - stworzenie wraz z Piotrkiem tego serwisu), dlatego też nie musisz mi tego wymawiać. Jestem administratorem tego serwisu/forum, dlatego też wraz z Piotrkiem będziemy pilnować porządku i nie liczy się nasza historia. Jeśli ktoś ma coś nam do zarzucenia dotyczące naszej teraźniejszej pracy - proszę pisać, a nie obrażać za plecami. Kasia z forum nie zostaje wyrzucona, ponieważ była to prywatna sprawa, nie mniej jednak musiała ją przenieść na całe forum, ale taka już jest. Pamiętaj jednak, że cierpliwość się kończy, a każdy jak widzisz chce tu mieć spokój i miłą atmosferę, dlatego proszę o niekontynuowanie dalej tego sporu, od tego jest PW.
TureO

Postprzez Katarzyna » 6 grudnia 2011, 23:07

Widzę co Artur napisał lecz ja muszę powiedzieć ostatnie słowo na zakończenie tego wątku i obiecuje,że nie będę go w żaden sposób kontynuować a odpowiedzi na ten post będę ignorować. Billabong nie rozumiem czemu moje przeprosiny odebrałeś jak atak czy zaczepkę ale nic nie miałam na myśli oprócz przeprosin. Możecie ten post usunąć ale jeśli usuniecie to usuńcie całą tą dyskusje bo nie jest związana z forum a ja tylko znowu dałam się poniesć emocjom i wtrąciłam do tego forum za co przepraszam. Ja Arturowi coś wyznałam, że tak powiem a, że nie jestem osobą świętą to on uznał mnie za złą i zablokował. Ja tak jak wszyscy rozmawiamy między sobą o innych ale ja nikogo nie obraziłam a Artur źle zrozumiał. Nie możecie mi zabronić rozmawiać bo to jest wolny kraj. Myślałam, że Artur z Piotrkiem mają o mnie dobre zdanie i darzą mnie sympatią, tak powiem bo zaraz się uczepi ktoś… pomyliłam się ponieważ wystarczy jedno nieporozumienie i już jestem zła ;) Nie mam sobie nic do zarzucenia i nie będę przepraszać za coś czego nie zrobiłam, nie wiem czy ktoś coś powiedział, że ja kogoś obrażanm czy tylko tak Artur tak powiedział ale ja nigdy Artura z Piotrkiem nie obraziłam i dowodu np. w achiwum nie będzie ;) Nawiązując do wątku „Przyjaciela” to jak byłam z wami w zgodzie i po waszej stronie to byłam „Przyjacielem” a teraz nie jestem i rangi też nie mam lecz ja do tego wagi nie przywiązuje ponieważ jest to tylko kolorek bez znaczenia. Lecz takie ciągłe odbieranie i przyznawanie jest nieprofesjonalne. Chciałam być przez wszystkich lubiana lecz nie dogodzę każdemu niestety mimo Mikołajków. Możecie o mnie mieć zdanie jakie chcecie i powiedziawszy mało mnie to obchodzi ponieważ ja dobrze wiem jaka jestem czy dobra, miła czy zła itp. I wiem, że Artura , Piotrka i jeszcze kilku osób opninia o mnie jest błędna ponieważ ja zawsze byłam z tym forum i Jezarek nie miał do mnie pretensji. To się nazwya dobra osoba na właściwym miejscu. To jak się zachował Artur z Piotrkiem i jak łatwo mnie osądzili to proszę w własnym zakeresie uzgodnić ponieważ to koniec tego tematu. Ja zakończyłam znajomość z Arturem oraz Piotrkiem, z mojej winy doszło tylko do jednej awantury tej z Arturem więc proszę mi nie zarzucać. Jeśli raz mówię, że go lubię albo, że jestem nerwowa to jest prawda i nie zmieniam zdania szybko. Jeśli chodzi się o czepianie to ja zawsze się czepiałam ponieważ jak ktoś robi coś źle to… albo każdy też może wypowiedzieć swoją opinię więc tak te oskarżenia są naciągane ale ja nie będę ciagnąć i uważam za temat zakończony. Cieszmy się Zbliżającymi się świętami. PS: Znowu długi post, nie liczcie na to, że kiedyś będę mniej pisała ponieważ nie umiem :P
Katarzyna

Postprzez TureO » 10 grudnia 2011, 17:49

UWAGA!!! Z powodu różnego rodzaju występujących problemów postanawiamy zmieniać dziś SERWER. Będzie to serwer płatny, którego koszty pokrywa Dragoon (posiada on już serwer, który nam teraz udostępnił, za co jesteśmy mu bardzo wdzięczni). Poprawi to wydajność serwisu i forum, nie będą występować problemy :) Już wcześniej mieliśmy zamiar zmienić serwer, ale dziś otrzymaliśmy skargi dotyczące problemów z dostawaniem się na serwis/forum, dlatego też postanowiliśmy zrobić to już dziś :) Podczas zmiany serwera mogą występować różnego rodzaju błędy, więc proszę o spokój ;) Mamy nadzieję, że nie zajmie to dużo czasu i za jakiś czas będziemy mogli cieszyć się nowym serwerem.
TureO

Postprzez caszek » 16 grudnia 2011, 20:59

Ja mam takie pytanie do szanownej administracji. Kiedy będzie uzupełniona galeria IW ? Lubię sobie czasem popatrzeć, jak to kiedyś było, ale wchodzę, oglądam i nic nie ma. W związku z tym kieruję do Was te pytanie i czekam na szybką odpowiedź :)
Ja chcę TVN... ;( ;( ;(
caszek
LEVEL POSTÓW: 7/10

Postprzez TureO » 16 grudnia 2011, 21:11

Jak już Piotrek informował, galeria będzie w przeciągu najbliższego czasu...Ja osobiście zajmę się dodawaniem tam capsów w przerwie świątecznej i w ferie ;)
TureO

Postprzez Katarzyna » 21 grudnia 2011, 22:57

Oficjalnie informuję, że z dniem dzisiejszym odchodzę z forum z powodu administarcji. Nie wrócę 200% i nie jest to żadna zagrywka. Pozdrawaim i dziękuje za miłe rozmowy na czacie przez 5 miesięcy z kleszcz, raf, Dragoon, bartek16. :)
Katarzyna

Postprzez jezdacz1 » 21 grudnia 2011, 23:11

Również chciałbym oficjalnie poinformować,że zupełnie odchodzę z tego forum właściwie z powodu administracji :mg: Również bardzo bym prosił o natychmiastowe usunięcie mojego konta z tego forum. Aby ono nie istniało. Za wszystkie chwile wspólnie spędzone serdecznie dziękuję ... użytkownikom. Udzielam wam błogosławieństwa. Amen.
jezdacz1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny