Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Puls » 21 grudnia 2011, 23:13

Ja również proszę o to co Katarzyna i jezdacz1.
Puls

Postprzez TureO » 21 grudnia 2011, 23:29

Ok, nie ma problemu, konta zostają usunięte. Szkoda tylko, że odchodziliście już tyle razy i za chwilę wracaliście, ale tym razem takiej możliwości już mieć nie będziecie. Przy okazji chcę pogratulować Kasi za kolejne zamieszanie i awanturę na tym forum. Ale to już świadczy o niej, każdy wie jak się zachowywała :)
TureO

Postprzez raf » 22 grudnia 2011, 16:53

I zaś kolejna afera :/ Masowe usuwania kont, czyżby to Ich sprawka ? No ale nie wnikajmy w szczegóły. ;)
/\
||
||
Patrz wyżej!
raf
LEVEL POSTÓW: 4/10

Postprzez Sentence » 22 grudnia 2011, 18:04

Mam takie wrażenie, jak Artur. Chcieli znowu zrobić zamieszanie. O powrocie mogą zapomnieć. Zostaną zbanowani, jeśli się znów zarejestrują.
Sentence

Postprzez TureO » 22 grudnia 2011, 18:44

Dokładnie, ustalili to wspólnie, jest to zachowanie bezsensowne i dziecinne. Jak wszyscy pamiętamy, odchodzili już miliony razy. Tym razem Katarzyna zaczęła wprowadzać zamieszanie na czacie, zaczynając od Bartka, a kończąc na mnie i Piotrku. Oczywiście cieszyła się z tego mówiąc "Ooo jak zwykle trafiam i jest awantura". Udawała, że chce się pogodzić, ale wymawiała mi i Piotrkowi wszystko i była bardzo "urażona". Po czasie dołączyli Puls i Jezdacz, którzy zaczęli dalej ciągnąć awanturę, wyśmiewali się z nas a Kasia mi ubliżała. Po czasie napisali, że chcą, aby ich konta zostały usunięte, oczywiście to zrobiłem. Powodem odejścia według nich jest Administracja - zastanawiam się tylko, co tym razem mieli na myśli. Obrażania konkurencji nie było, ponieważ ten temat już zamknąłem - nie mam zamiaru ich obrażać i z nimi konkurować ;) Co do osób które odeszły - Chcę, aby na naszym forum byli użytkownicy prezentujący jakiś poziom, a nie nizinę społeczną ;) Taka zabawa w "kotka i myszkę" czyli robienie awantury, a później odejście i przychodzenie z powrotem świadczy tylko o ich poziomie. Niestety znowu całe forum musiało się zatrząść...Ze swojej strony przepraszam i przykro mi, że musieliście tego doświadczyć, ale na pewne elementy nie mamy po prostu wpływu. Osoby, które doprowadziły do tej sytuacji po raz kolejny, już tu nie wrócą ;)
TureO

Postprzez Billabong » 22 grudnia 2011, 21:18

Podzielam zdanie dwóch powyższych osób. Do tego dodam, że dobrze by było usunąć tę cała 'rozmowę' z czatu.
Billabong

Postprzez TureO » 22 grudnia 2011, 21:48

Tak, już usuwam :)
TureO

Postprzez Piotrek » 24 grudnia 2011, 10:10

Mamy płakać za nimi? Najpierw Kasia mi piszę na PW, że będzie wchodzić na forum, ale rzadko, teraz odchodzi i to dziwne, że w tym samym czasie co jezdacz1 i Puls. Mi się wydaję, że oni to specjalnie tak zrobili, żeby inni użytkownicy na tym forum zobaczyli, że tak dużo osób odchodzi na raz. Kasia jeszcze do mnie będzie pisać na GG dlaczego tak ją obrażam i poniżam? Te zagrywki z ich stron są żałosne... Dobrze, że ich konta zostały usunięte, przynajmniej nie będzie żadnych problemów i kłótni nie potrzebnych.
Piotrek

Postprzez kuba » 29 grudnia 2011, 16:27

Witam forum :)
W związku z tym,że robie internetowe call-tv Ekspres do Fortuny pozwoliłem sobie niektóre z zagadek wykorzystać w programie,bo są świetnie graficznie zrobione a ja takich nie umiem robić.Są ogólnodostępne w internecie więc tak pomyślałem,że moge.Jeśli to przeszkadza komuś to bardzo bardzo serdecznie przepraszam,bo faktycznie źle zrobiłem,że nie uprzedziłem,ale pomyślałem,że są ogólnodostępne w internecie więc je wykorzystałem.Jeśli chcecie to nie będe grał tych zagadek,albo mogę mówić kto daną zagadkę zrobił :).To żaden problem,jeszcze raz przepraszam jeśli ktoś się poczuł urażony.

Pozdrawiam :)
kuba

Postprzez TureO » 29 grudnia 2011, 16:42

Racja, zagadki są ogólnodostępne w internecie i myślę, że każdy może z nich korzystać, oczywiście za zgodą twórców. Według mnie nie ma z tym żadnego problemu, ale lepiej by było gdybyś podał podczas prowadzenia programu, że zagadki pochodzą od forumowiczów serwisu Interactive World ;) Oczywiście zgoda w tym momencie dotyczy tylko Twojego programu, ponieważ poinformowałeś nas o tym. Czekam na wypowiedzi twórców zagadek, niech oni się wypowiedzą, jeśli ktoś się nie zgadza, to proszę o tym powiedzieć.
TureO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny