Dokładnie, ustalili to wspólnie, jest to zachowanie bezsensowne i dziecinne. Jak wszyscy pamiętamy, odchodzili już miliony razy. Tym razem Katarzyna zaczęła wprowadzać zamieszanie na czacie, zaczynając od Bartka, a kończąc na mnie i Piotrku. Oczywiście cieszyła się z tego mówiąc "Ooo jak zwykle trafiam i jest awantura". Udawała, że chce się pogodzić, ale wymawiała mi i Piotrkowi wszystko i była bardzo "urażona". Po czasie dołączyli Puls i Jezdacz, którzy zaczęli dalej ciągnąć awanturę, wyśmiewali się z nas a Kasia mi ubliżała. Po czasie napisali, że chcą, aby ich konta zostały usunięte, oczywiście to zrobiłem. Powodem odejścia według nich jest Administracja - zastanawiam się tylko, co tym razem mieli na myśli. Obrażania konkurencji nie było, ponieważ ten temat już zamknąłem - nie mam zamiaru ich obrażać i z nimi konkurować

Co do osób które odeszły - Chcę, aby na naszym forum byli użytkownicy prezentujący jakiś poziom, a nie nizinę społeczną

Taka zabawa w "kotka i myszkę" czyli robienie awantury, a później odejście i przychodzenie z powrotem świadczy tylko o ich poziomie. Niestety znowu całe forum musiało się zatrząść...Ze swojej strony przepraszam i przykro mi, że musieliście tego doświadczyć, ale na pewne elementy nie mamy po prostu wpływu. Osoby, które doprowadziły do tej sytuacji po raz kolejny, już tu nie wrócą