W sieci przeważnie podaje się źródło danego artykułu, cytatu, czy innej rzeczy nabytej z danego portalu. @kubo, w ten sposób działaj, a będzie wszystko w porządku
Oj, oj... coś się stanie? Mamy płakać? Dodał je na forum, to teraz do kogo ma pretensje? Jak dodajesz coś na forum, to zgadzasz się na przetwarzanie tego, ale oczywiście jeżeli dasz znak wodny lub podpiszesz, że zakaz kopiowania, to nie można.
Dokładnie, to co dajecie na forum i piszecie to jest wasze, ale wy za to odpowiadacie - w momencie kiedy umieścicie coś na forum, to należy to już do wszystkich, bo jest dostępne w internecie...Oczywiście jeśli nie wyrażacie zgody na dalsze upowszechnianie tego, to ok nie ma problemu. Dlatego też gry Kasi nie będą udostępniane, nie ma problemu
Postanowiłem wprowadzić zasady dotyczące capsów, aby zawsze capsy były dostępne i aby jedna osoba nie musiała dodawać wszystkich. Wprowadzimy grafik. Potrzebuję tylko informacji kto regularnie będzie mógł dodawać capsy z jednego programu dziennie. Jeśli ktoś z jakiegoś powodu nie będzie mógł danego dnia dodać capsów, to zgłasza to dnia poprzedniego i wtedy ustalimy zastępstwo. Czasem może się zdarzyć, że komuś się nie nagra program lub dowie się chwile przed programem, że nie może nagrać, dlatego ja będę starał się nagrywać każdy program. Czasem ZJ i ZN się nakładają, więc wtedy będzie problem jeśli nie będzie osoby do nagrywania, dlatego od razu proszę, aby w miarę możliwości wywiązywać się z grafiku. Kto może dodawać capsy to napiszcie tutaj lub mi na PW lub gg
Przepraszam Wszystkich świadków tych moich kłótni i Bartka.Poniosło nas na czacie,prosze o ostatnią szanse Nigdy już nic przez przypadek nie zareklamuje.