Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Sentence » 29 grudnia 2011, 18:03

W sieci przeważnie podaje się źródło danego artykułu, cytatu, czy innej rzeczy nabytej z danego portalu. @kubo, w ten sposób działaj, a będzie wszystko w porządku ;]
Sentence

Postprzez M4RC1N » 29 grudnia 2011, 18:25

Kaśka prosiła przekazać żeby jej archiwalnych gier nie używać.
M4RC1N
ADMINISTRATOR

Postprzez Piotrek » 29 grudnia 2011, 22:29

Oj, oj... coś się stanie? Mamy płakać? :D Dodał je na forum, to teraz do kogo ma pretensje? :D Jak dodajesz coś na forum, to zgadzasz się na przetwarzanie tego, ale oczywiście jeżeli dasz znak wodny lub podpiszesz, że zakaz kopiowania, to nie można. :)
Piotrek

Postprzez TureO » 29 grudnia 2011, 22:32

Dokładnie, to co dajecie na forum i piszecie to jest wasze, ale wy za to odpowiadacie - w momencie kiedy umieścicie coś na forum, to należy to już do wszystkich, bo jest dostępne w internecie...Oczywiście jeśli nie wyrażacie zgody na dalsze upowszechnianie tego, to ok nie ma problemu. Dlatego też gry Kasi nie będą udostępniane, nie ma problemu :)
TureO

Postprzez Billabong » 5 stycznia 2012, 23:59

Czat z Anią Wołek powinien znaleźć się w "Wywiadach" na stronie głównej serwisu.

Przy okazji można by pomyśleć o kolejnym - pierwszym w tym roku czacie ;)
Billabong

Postprzez TureO » 6 stycznia 2012, 00:41

Tak, tak :) Właśnie staram się załatwiać czat z kolejną prezenterką, tylko że jest Ona aktualnie zapracowana...Ale ma dać mi znać kiedy będzie mogła ;)
TureO

Postprzez TureO » 12 stycznia 2012, 17:47

Postanowiłem wprowadzić zasady dotyczące capsów, aby zawsze capsy były dostępne i aby jedna osoba nie musiała dodawać wszystkich. Wprowadzimy grafik. Potrzebuję tylko informacji kto regularnie będzie mógł dodawać capsy z jednego programu dziennie. Jeśli ktoś z jakiegoś powodu nie będzie mógł danego dnia dodać capsów, to zgłasza to dnia poprzedniego i wtedy ustalimy zastępstwo. Czasem może się zdarzyć, że komuś się nie nagra program lub dowie się chwile przed programem, że nie może nagrać, dlatego ja będę starał się nagrywać każdy program. Czasem ZJ i ZN się nakładają, więc wtedy będzie problem jeśli nie będzie osoby do nagrywania, dlatego od razu proszę, aby w miarę możliwości wywiązywać się z grafiku. Kto może dodawać capsy to napiszcie tutaj lub mi na PW lub gg ;)
TureO

Postprzez Piotrek » 13 stycznia 2012, 15:26

Ja mogę nagrywać tylko ZN oraz DzF Pop we wtorki i piątki.
Piotrek

Postprzez kuba » 13 stycznia 2012, 17:29

Przepraszam Wszystkich świadków tych moich kłótni i Bartka.Poniosło nas na czacie,prosze o ostatnią szanse :)Nigdy już nic przez przypadek nie zareklamuje.
kuba

Postprzez Sentence » 13 stycznia 2012, 20:06

Szukasz dziury w całym. Żadnej kłótni, o której przyszłoby tutaj dyskutować nie widzę. Koniec off-topu.
Sentence

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny