UWAGA! Dziś na forum doszło do żałosnej sytuacji...Nie będę opowiadał o co chodzi, są osoby które wiedzą. Nie rozumiem jak można się tak zachowywać i mówić takie słowa. Jest to karalne prawnie, a ja nie chcę mieć tego typu problemów przez jakieś dziecinne zagrania. Kamil G, nie jest to Twoje pierwsze tego typu zagranie. W tym momencie wszyscy powinni się ze mną zgodzić, że słuszne będzie ukaranie Kamila. Daję Ci ostatnią szansę na zmianę swojego zachowania. Dostajesz ostrzeżenie, ale następna sytuacja, w której będę zmuszony reagować, będzie skutkowała nieodwracalnym BANEM. Nie lubię tego robić, jednak dziś było to totalne przegięcie. Zabawa z prawem, śmiercią, samobójstwem, kłamstwem jest czymś karygodnym, tym bardziej w towarzystwie osób nieletnich... Mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie nauczka, ja takiego zachowania szanować nie będę.
Co do rang, tak jak również Piotrek napisał, dodatkową rangą będzie tylko PRZYJACIEL, osoby które na niego zasługują, zostaną wytypowane przez administrację

Kolejną sprawą jest dokument ACTA, który ma zostać podpisany 26 stycznia. Jest to dokument wprowadzający cenzurę internetu oraz chroniący prawa dostawców/producentów. Jak wiecie, często były problemy z filmikami na YT - teraz może być jeszcze gorzej. Być może zostaniemy zmuszeni do usunięcia fragmentów programów, a co najgorsze również i capsów...Próbuję się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat, mam nadzieję, że ten dokument nas dotyczył nie będzie