Ostatecznie to możemy poprosić o zezwolenie staji na dodanie filmów, zaznacze tylko, że użytkownicy konkurencji LuX oraz Ktoś93 się przestraszyli i wszytko usuneli a co za tym idzie pamiątki z calltv
Nie bedę komentowała ich zachowania bo to jest śmieszne. Jeśli chodzi o rangi to ja byłam za ich usunięciem a powinny zostać tylko administratorzy oraz moderatorzy ale decyzja zapadła. Jesli chodzi o kłótnie to proszę tego pilonować ponieważ ja na forum Sentence widziałam w takcie kłótni nawet rozwiązywał zagadki ale z kłótnia zrobić nic nie zrobił

Każdy użytkownik ma prawo nie zgadzać się z opinią/decyzją administracji i wyrazić swoją opinię i jeśli robi to w kulturalny sposób to nie ma za co go karać. Oczywiście nie zawsze to wpłynie na naszą decyzję
Jak już wspomniałem, staram się dowiedzieć czegoś więcej na temat ACTA, być może uda mi się uzyskać pełnoprawne pozwolenie na dodawanie chociażby capsów. Co do rang, widzę że zdania są podzielone, ale jak już mówiłem prawdopodobnie zostanie ranga Przyjaciel, do której trafią najbardziej zaufane osoby
Wszystkich kłótni staram się pilnować i rozwiązać w jak najlepszy sposób, ale niestety nie wszystko da się zauważyć 
Byłeś na foum i nic nie zrobiłeś, ja nawet nie krytkuje tyko stwerdzam fakt i już na ten temat nie mam nic do dodania.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości