Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Proteus » 7 marca 2012, 19:06

No nie wiem. Sam jesteś na obu forach to jak to jest z tymi zaufanimi osobami? Już chcecie całe forum na klucz zrobić a to jest forum publiczne a nie twierdza.
Proteus

Postprzez Fortunatv » 7 marca 2012, 19:11

Ale postaw się w sytuacji kogoś kto nie jest zarejestrowany na forum.
- Hmm... Szablony do zagadek... Potrzebuję. Dobra wejdę.
[Aby korzystać musisz być zarejestrowany]
- No dobra zarejestruję się, bo ich potrzebuję.
:D
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Proteus » 7 marca 2012, 21:04

Przecież to bez sensu aby się rejestrować tylko po to aby skopiować szablon ;)
Proteus

Postprzez TureO » 7 marca 2012, 21:31

Myślę, że nie ma sensu robić czegoś takiego jak "zagadki" czy "szablony" widoczne tylko dla zarejestrowanych...To jest wasza praca, ale każdy może z tego korzystać jeśli wrzucacie to na forum. Nie widzę potrzeby, aby ktoś musiał się specjalnie rejestrować żeby wziąć szablon, jeśli nie chce pisać na forum. Wszystko udostępniamy dla widzów naszego serwisu i forum bez potrzeby rejestracji. Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć, to dopiero wtedy musi się zarejestrować. Co do podziału zagadek - też nie widzę sensu. Mamy podział na zagadki i jeszcze większy podział na te "zwykłe" i "inne" nie ma największego sensu, bo tylko robi się większy śmietnik ;)
TureO

Postprzez Fortunatv » 7 marca 2012, 21:46

Ale mi Artur nie chodzi o ukrywania zagadek.
Mi chodzi tylko o podział, bo ja nie lubię za bardzo grać w te hity, kity, to liczenie, iksy, igreki itp.
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez TureO » 7 marca 2012, 22:15

No to nie wchodzisz to tematów gier, których nie lubisz...Nie ma sensu ich rozdzielania na kolejne działy.
TureO

Postprzez Piotrek » 8 marca 2012, 08:50

Zgadzam się z Arturem. Po co 2 działy na same zagadki? Jak nie lubisz czegoś, to po prostu tam nie wchodzisz, a jak są posty w tych hitach, kitach itp. to oznaczasz jako posty przeczytane i tyle, nie widzę tutaj żadnego problemu w tym.
Piotrek

Postprzez kuba » 17 marca 2012, 12:06

Śliczny jest ten nowy wygląd,wielkie poszanowanie dla autora,przy tej okazji ogłaszam mój powrót wieli na to forum :) kilka tygodni temu byłem rozchwierutany :cry:,ale teraz wiem,że to forum jest zdecydowanie najlepszym forum o call-tv w Polsce ^^ cieszę się,że po części będę uczestniczył w tym wspaniałym projekcie :D
kuba

Postprzez TureO » 17 marca 2012, 14:28

Powiem tak. Z przykrością muszę stwierdzić, że Twojej (jak i wielu innych osób które już odchodziły i powracały po 100 razy) opinii nie biorę na poważnie pod uwagę. Wypowiadałeś się negatywnie o nas, za chwilę pozytywnie. To samo robiłeś w przypadku konkurencji...

Mam nadzieję, że nowy wygląd (zaczynając od nowej strony głównej - flash'u, idąc po serwis i kończąc na forum) wam się podoba :) Nadeszła wiosna a wraz z nią nowości ;)
TureO

Postprzez Kleszcz » 17 marca 2012, 16:19

Wygląd forum przepięęęękny..zwłaszcza podoba mi się skromny obrazek z prezenterkami na górze :D Nie jest tak nawalone obrazków, jak tamtym razem :D Pięknie! :)
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny