Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez TureO » 31 marca 2012, 21:57

Jose AntyfanGHS dostał dzisiaj bana. Obrażał użytkowników, przezywał, wymyślał sobie jakieś bzdury na GHS...Ostrzeżenie nie pomogło, a ostatnim jego krokiem były mocne wyzwiska w stronę jednej z prezenterek. Dobrze, że szybko usunąłem tego posta. Co za człowiek... :[
TureO

Postprzez matus » 1 kwietnia 2012, 13:54

Wiecie co ja nie lubię GHS, ale takich cyrków nie robię.
matus

Postprzez TureO » 6 kwietnia 2012, 22:43

Na serwisie pojawił się nowy news, zapraszamy! :)

DO REGULAMINU FORUM DODANY ZOSTAŁ NASTĘPUJĄCY PUNKT :
"Zakaz wyrażania się na temat firm produkujących programy Call-Tv, pracowników, jak i graczy w sposób arogancki i wulgarny oraz podawania informacji niezgodnych z prawdą , nie popartych konkretnymi dowodami." Ponieważ ostatnio ten punkt jest całkowicie nieprzestrzegany i są problemy z tym związane, osoba która złamie ten punkt, zostaje automatycznie ZBANOWANA! Niestety, musimy podjąć takie kroki z powodu zamieszania, które odbywa się w ostatnim czasie na forum.
TureO

Postprzez TureO » 15 kwietnia 2012, 15:01

MAMY PIERWSZE URODZINY !!!! :) Z TEJ OKAZJI NOWY NEWS NA SERWISIE --> ZAPRASZAMY http://serwis.interactiveworld.pl/?p=1318 . O godzinie 15:30 specjalna impreza na naszym czacie, więcej na serwisie w newsie! ;)
TureO

Postprzez Kamil » 28 kwietnia 2012, 17:14

Mam pytanie czy można ( mówię o dziale dawnych programów ) robić takie same tematy ? Niedawno dwa tematy Dziewczyny Fortuny , teraz temat zagraj w kabaret który zrobiłem na początku kwietnia ... W moim temacie ZWK nikt nic nie napisał a w tym nowy pełno postów ...Czy niektórzy nie chcą pisać w moich tematach ?
Kamil

Postprzez Proteus » 28 kwietnia 2012, 17:56

Może po prostu nie mają nic do dodania w sprawie tego programu. Przecież nie będziemy pisać na siłę tylko po to aby ponabijać sobie posty a są takie osoby, które tak robią :/.
Proteus

Postprzez TureO » 5 maja 2012, 22:07

Nie chcę was ograniczać, chcę aby panował luz i żebyście mogli rozmawiać na każdy temat, ale to co się ostatnio tu dzieje przechodzi wszelkie granice. Wszędzie spam, kłótnie, kłamstwa, jakieś gadanie bzdur o manipulacjach itd. Owszem, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale po 1-sze nie spamując, a po 2-ie nie obrażając przy tym innych (nie mylić z krytyką, bo to tego każdy ma prawo, oczywiście w normalnym stopniu). Jeśli chcecie wyrazić się na jakiś temat, który nie tyczy się tematu lub bardzo od niego odbiega, to do tego są inne tematy lub czat. Jeśli nie ma takiego tematu, to możecie go utworzyć jeśli jest odpowiedni.

Hercules dostaje ostrzeżenie. W każdym jego poście widnieje informacja, że nie lubi CallTv, że coś mu się nie podoba, że to już powinno zniknąć, wszędzie widzi manipulacje, kłamstwa i spamuje tym...
TureO

Postprzez Piotrek » 5 maja 2012, 22:20

Artur, może zróbmy tak, że za każdą awanturę lub stworzoną kłótnie (spam) wręczamy komuś ostrzeżenie... 3 ostrzeżenia = ban. Mnie też już to powoli dręczy, ciągle coś... Kłótnie - nie mam na myśli takich, że ktoś kogoś nie lubi i ktoś się kłóci, takie to tam pal licho, ale chodzi o Call-Tv i niepotrzebny spam.
Piotrek

Postprzez Kleszcz » 5 maja 2012, 22:22

Otóż to....ileż razy mozna ględzić jedno i to samo...że firma kłamie itp. Przecież to to samo, co mohery wyrabiają..tylko jarek i Trwam mówią prawdę...no ileż można.... :/
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez Proteus » 5 maja 2012, 22:25

Kleszcz, ale ty też spamujesz i to nie raz. Wysyłasz same uśmieszki albo krótkie wiadomości a to nie czat :P.
Proteus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny