Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

X - Factor

Re: X - Factor

Postprzez rik&rok » 31 maja 2011, 15:50

Nareszcie odpadła! Miła kobieta, ale śpiewać nie potrafi, i tylko odpadły przez nią lepsze osoby, np. Dziewczyny, płakać mi się chciało, jak słyszałem jej wykony, niestety, nie z wzruszenia, jak można tak kaleczyć angielski? dlaczego nie uczyła się tekstu "ze słuchu" czyli tak, jak się wymawia różne słowa?... Definitywnie, Ada najlepsza.
rik&rok

Postprzez Sebastian » 6 czerwca 2011, 06:39

Yes! yes! yes! Edycję wygrał Gienek Loska! :D
Sebastian

Postprzez Piotrek » 6 czerwca 2011, 12:49

Hahahaha ten X - Factor jest wyreżyserowany... :/ Wiedziałem, że wygra ten "dziadek" Gienek... I co będzie nową Polską gwiazdą? Moim zdaniem powinien wygrać Szpak albo Ada.

Moi faworyci:
1. Michał Szpak - suuuper śpiewał w duecie z Alexandrą Burke.
2. Gienek Loska - trochę zbyt skromny, kto go będzie słuchał? Ja na pewno nie, nie lubię takiej muzyki jak on śpiewał w X - Factorze, taką muzykę mało kto słucha, i to się nie sprzeda... Wygrał? Wygrał no trudno... Życzę mu szczęścia w show biznesie.
3. Ada Szulc - ładna, cichutka, czysto śpiewała, ale jedna piosenka jej nie poszła: "Adelle - Rolling In The Deep", a posłuchajcie jej wykonanie, nie wyszło jej to, moim zdaniem za trudną piosenkę wybrała...

No...to taka moja krótka recenzja na temat wyboru zwycięzcy.
P.S. Alexandra Burke ładnie śpiewała na żywo singiel "Bad Boys". :D
Piotrek

Postprzez rik&rok » 9 czerwca 2011, 19:10

Bzdura, bzdura, i jeszcze raz bzdura, czy Ty naprawdę myślisz że taki program może być wyreżyserowany?... Ludzie tak głosowali, dostał najwięcej głosów, więc wygrał...
rik&rok

Postprzez Piotrek » 10 czerwca 2011, 15:03

Tak? Wyreżyserowany miałem na myśli, że on jest już ustawiony. Jeżeli chodzi o te wszystkie sms'y to czysty biznes... Próbują jeszcze zarobić na półfinałach i finałach, bo przecież kończy się edycja, a stacja TVN nie robi tego "za darmo" albo "dla przyjemności", tylko żeby mieć z tego jakie kolwiek dochody. Wysyłając sms'y i tak nic nie zmienisz... TVN wie lepiej. :)

Taka jest moja teoria... ;)
Piotrek

Postprzez Fortunatv » 18 listopada 2011, 19:56

Od wiosny wraca X-Factor.
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Sebastian » 18 listopada 2011, 20:04

... A castingi już w grudniu :) .
Sebastian

Postprzez Fortunatv » 14 stycznia 2012, 22:50

Do jury zamiast Majki Sablewskiej zasiadła Tatiana Okupnik.
Fortunatv

Postprzez Śtyrybastian » 6 maja 2012, 09:47

Wczoraj odbył się trzeci odcinek na żywo. Odpadła "Bajka" - Anna Antonik.
.
Śtyrybastian

Postprzez Kamilg0 » 6 maja 2012, 09:50

Szkoda jej :( Ja już jestem za Eweliną i Podsiadłem xD Oglądam powtórki, ale już niedługo na żywo :)
Kamilg0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Telewizja