Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez Kleszcz » 6 maja 2012, 17:13

Ja robię śmietnik? :lol: Ja znam innych rekordzistów, którzy non-stop spamują...wiesz co, dziś wyjątkowo jesteś nieznośna...na mnie się wyżywasz, bo lewą nogą wstałaś? Bo ja się nie będę bawił w takie coś...
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez Proteus » 6 maja 2012, 17:16

Ja nie wstałam lewą nogą i wiem,że są inni spamerzy ale ty też spamujesz. Nie będe tego dalej ciągąć tej dyskusji bo to nie ma sensu. Po prostu zapamiętaj to co wcześnij pisałam.
Ostatnio edytowano 6 maja 2012, 17:18 przez Proteus, łącznie edytowano 2 razy
Proteus

Postprzez TureO » 6 maja 2012, 17:17

Spokojnie, ludzie bez nerwów, bo zaraz znowu wojna wybuchnie xD spam spamem, ale Kleszcz jest na tyle mądrym człowiekiem, że jak raz zrobi błąd to kolejnego już nie powtórzy :) Nie to co niektórzy ;) Zresztą tą sprzeczką teraz spamujecie xD
TureO

Postprzez Kleszcz » 6 maja 2012, 17:18

Dzięki Turek, nie wiem, po co wogle wałkowac takie dęte tematy, jak ktoś cos do mnie ma, to na PW proszę. Bo przyganiał kocioł garnkowi....mówi o spamie, a sama spamuje kłótnią.. :/
Kleszcz
LEVEL POSTÓW: 6/10

Postprzez Fortunatv » 8 maja 2012, 15:10

Mam problem z PW.
W Mozilli i Chrome nie nie widać wiadomości. Widać tylko w IE.
I co z tym skróceniem czasu trwania gier do doby?
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez Śtyrybastian » 8 maja 2012, 15:55

Ja też tak mam, ale klikam na wystający fragment przycisku "CYTUJ" i wtedy pokazuje mi się ta wiadomość. xD
.
Śtyrybastian
LEVEL POSTÓW: 9/10

Postprzez TureO » 8 maja 2012, 18:41

To już niestety nie jest nasza wina. PHP nie jest przystosowane do najnowszych wersji niektórych przeglądarek. Albo odwrotnie - przeglądarki nie są przystosowane i zawierają błędy. Dlatego proponuję korzystać z minimalnie starszych wersji przeglądarek ;)
TureO

Postprzez Piotrek » 12 maja 2012, 10:50

Przerwa od forum trwała dosłownie godzinkę i zobaczcie, błędy naprawione, prywatne wiadomości i panel moderacji działa jak rydz :) Co do mChata to nie mamy na niego wpływu, bo na każdej przeglądarce inaczej działa. Na GC 'pika' co chwile (nawet jak wiadomości się nie pojawiają to i tak informuję o wiadomościach ._.), na Firefoxie najlepiej, wszystko działa jak należy, na Operze tragedia, i na IE nawet okej.
Piotrek

Postprzez raf » 12 maja 2012, 11:28

Wszystko OK jest :)
/\
||
||
Patrz wyżej!
raf
LEVEL POSTÓW: 4/10

Postprzez Proteus » 15 maja 2012, 19:36

Mili państwo żegam się już z wami razem z życznieniami. Miłego czatu, wesołego to musi być na czołówce. Abyście zawsze o mnie pamiętali i dobrze wspominali. Dziękuje za miłe chwile i przepraszam. Wiem,że caszek będzie na mnie zły ale ja i inna osoba na forum to za dużo ;). Oczywiście Artur mnie oczeni w waszych oczach ale to czy uwierzycie to wasza sprawa.
Proteus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny