Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez TureO » 3 czerwca 2012, 11:51

Nie wiem za bardzo co chciał przez to zyskać. Przecież wiedział, że prawda i tak wyjdzie zaraz na jaw. I nie rozumiem czemu Ciebie chciał w to wszystko wmieszać. Bez sensu, szczerze to nie spodziewałem się tego z jego strony, ale cóż...
TureO

Postprzez matus » 3 czerwca 2012, 12:27

Ja to samo, może wiedział, że kłamstwo wyjdzie i dlatego mnie wmieszał, by nie dostać bana...
matus

Postprzez MrKriss » 3 czerwca 2012, 17:05

Zauważyłem w archiwum czatu że niektórzy piszą że ja to użytkownik @Kamil . Ja obiecałem że przestałem i że jestem teraz tu normalnie nie zarejestrowany pod innym nickiem . Dlatego proszę tak nie mówić a jak nie wierzycie to niech administrator sprawdzi.
MrKriss

Postprzez Piotrek » 3 czerwca 2012, 20:42

Sprawdziłem IP. Ale IP zawsze można zmienić, zaraz sprawdzę czy Kamila i MrKrissa jest z tego samego dostawcy internetowego, ale raczej nie, bo Kamil to był prawdopodobnie Kamilg0, bo miał podobny e-mail do niego. Zaraz wszystko zbadam ;)
Piotrek

Postprzez TureO » 3 czerwca 2012, 23:45

Nie rozumiem po co te oszczerstwa. Jeśli nie ma dowodów, to proszę nie oceniać. W momencie, gdy będą prawdziwe dowody, że są to te same osoby albo są winne ostatniej akcji, to wtedy konsekwencje zostaną wyciągnięte, ale bezpodstawne oczerniania są nie na miejscu i proszę tego nie robić, również mówię tu do administratora - "prawdopodobnie" o niczym nie świadczy. Podobny e-mail? To do końca nie świadczy o tym, iż są to te same osoby. Dlatego proszę najpierw sprawdzić a później osądzać ;)
TureO

Postprzez Proteus » 5 czerwca 2012, 12:45

Ostatnio wiele zrobiłam krzywdy ludziom na forum, jak również prywatnie. Obiecuje,że nie będę już pisała na czacie oraz na forum. Będę jedynie dodawała capy. Przepraszam.
Proteus

Postprzez TureO » 5 czerwca 2012, 13:54

Kasia myślę, że trochę przesadzasz :) Po 1-sze nie jest to forum dla ludzi, którzy szukają przyjaciół, a po 2-ie jesteś tu dla siebie i dla CallTv a nie dla innych ;)
TureO

Postprzez Proteus » 5 czerwca 2012, 13:56

Ludzie tworzą forum ;). Podjęłam decyzje, dla mnie ? A po co mam pisać skoro wszyscy się ode mnie odsunęli? Mamy sztucznie pisać? Ja się im nie dziwię. Nie mam nic więcej do dodania.
Proteus

Postprzez Proteus » 6 czerwca 2012, 16:30

Nie twoja sprawa ;]. Robię co chce, a nie chce aby później się raf czy kleszcz pytał czemu mnie nie ma. Koniec chyba tematu, to było do informacji a nie dyskusji.
Proteus

Postprzez Fortunatv » 6 czerwca 2012, 16:31

Zgadzam się z Kyrutem.
Zachowujesz się jak rozpieszczona dziesięciolatka...
Fortunatv
LEVEL POSTÓW: 9/10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny