UWAGA!! Oto moje oficjalne oświadczenie w tej sprawie

Nie jaki "Lux" z tamtego forum opublikował przerobione zdjęcie (dobrym jest grafikiem), gdzie rzekomo na naszym serwisie/forum znajduje się wirus. Pragnę go z przykrością poinformować, że mój wujek, który jest informatykiem przeskanował dokładnie serwer i wszystko co związane z forum i serwisem najnowszym antywirusem Kaspersky 2011. Nie ma u nas ŻADNYCH błędów, ani wirusów. Natomiast śledząc tamto forum stwierdził, że jest pełno błędów, przez które strona dlatego często się nie otwierała. Przykro mi, że administracja i tamci użytkownicy tak postępują i próbują się zemścić za to, że my jesteśmy lepsi

Nie ma co porównywać i proszę skończyć o tym rozmowę - nie ma żadnej konkurencji. Nie ma co przejmować się i porównywać tego...Szkoda tylko, że robią to w tak żałosny sposób ,próbując wmówić nam, że mamy wirusa

Cóż, to świadczy tylko o nich. Pozdrawiam i kończymy ten temat. Kto chce, może zostać, nikogo w żaden sposób nie zmuszam, ponieważ żyjemy w wolnym kraju. Sądzę tylko, że wytłumaczenie jezdacza1 jest bezsensowne, ponieważ skoro traciłby czas na nasze forum, to w takim razie czemu zajmowałby się tamtym? Manipulacje? Nikt ni czym i nikim nie manipuluje, to wręcz tam pełno kłótni i prób wkręcania innym, że u nas sąwirusy. To tyle na ten temat.