Wiadomość od Pani Ewy jaką dostałem :
"Zdjęcie, które załączyliście na stronie ma zniknąć natychmiast! Nikt nie pytał mnie o zgodę, kontaktowałam się z właścicielem praw autorskich do zdjęcia i On również o niczym nie wie! Wykorzystanie mojego zdjęcia w bieliźnie obok prezenterki prowadzącej programy w takowym stroju wprowadza przeciętnego" przeglądacza" strony w błąd, sugerując, że ja również czymś takim się zajmuję. A ja nigdy nie prowadziłam i nie zamierzam prowadzić programów w bikini! Ostrzegam również, że jeśli taka sytuacja się powtórzy, sprawę oddam do sądu, bo to nie pierwszy raz, kiedy kradniecie czyjąś własność. I tak przymykam oko na capsy i filmiki z programów, do których załączania również nie macie prawa.Zastanawiam się również, czy nie pociągnąć Was do konsekwencji finansowych. Tak, korzystanie z czyjejś własności i manipulowanie informacjami o danej osobie kosztuje!"
Jestem w szoku i nie wiem jak to skomentować

Żadna prezenterka nie robi z tego problemu iż jej zdjęcia umieszczane są na serwisie, ale musi znaleźć się jedna osoba, która się temu sprzeciwia. Jeśli się ktoś tego wstydzi, to po co robi sobie takie zdjęcia?? Takie zdjęcie zostało wstawione tylko dlatego, że są wakacje. A prezenterka jest obok loga "Zagadkowa noc". Cóż, może warto przestać robić sobie tego typu zdjęcia, jeśli się tego wstydzi? Z jednej strony chce mi się śmiać, z drugiej strony jestem zażenowany, że można robić problemy o "zdjęcie", ale tak to bywa. Od dziś ZAPRZESTAJEMY dodawać prawdopodobnie WSZYSTKICH zdjęć z Tą kobietą. Przykro nam, że spotkała nas taka akcja, ale tak to bywa. Ja np jak nie chciałbym aby wykorzystywano moje zdjęcia, to nie byłbym osobą medialną i nie robiłbym sobie tym bardziej tego typu zdjęć. Ale cóż... szczerze, to spodziewałem się innej reakcji - myślałem, że Pani Ewa się uśmiechnie i przymknie oko, bo tu chodzi bardziej o "wakacyjny image" prezenterek, no ale musimy na to przystać, więc zostanie to usunięte

Nowe logo będzie ok. godziny 18/19 bez Pani Ewy T.