przez TureO » 2 lipca 2012, 16:19
Oświadczam, że kończymy temat, który zostaje ostatnio poruszany na naszym forum, czyli sprawa Pani Ewy. Nie dość, że narobiliście ogromnego śmietnika na całym forum, to jeszcze obrażacie Jej osobę oraz wypisujecie do Niej jakieś listy. Ja i forum za wasze prywatne wiadomości nie odpowiadam. Wystarczająco już było problemów, a wy jeszcze to podkręcacie. Dajcie tej kobiecie spokój, bo w wielu przypadkach NIE macie racji. Zaczęliśmy pewien temat, temat loga - został wyjaśniony pomimo przesady ze strony Pani Ewy, ale doszliśmy do porozumienia. Teraz uczepiliście się tematu tego, co napisała na facebooku. Ok, można skomentować sytuację, ale po co pisać liściki do Pani Ewy i przy okazji ją przy tym poniżać?! Ma prawo napisać na facebooku co chce, tak samo jak wy macie prawo wypowiedzieć również swoje zdanie na forum, ale bez przesady! Ile można ciągnąć jeden i ten sam temat w kółko?! Jeśli dowiem się, że ktoś dalej kontynuuje aferę oraz zobaczę, że piszecie dalej w tym temacie na forum, to będę zmuszony do poważnych kroków. Nie chcę, aby przez jakieś dziecinne "afery" forum straciło, a tak się właśnie dzieje za waszą sprawą. Też dołożyłem do tego swoje 3 grosze, ale nie ciągnąłem tematu przez kilka tygodni. Ile można...wypowiedzieć się kulturalnie raz na dany temat wystarczy! A Pani Ewa nie jest zupą pomidorową, abyście ją lubili. Oglądać też nie musicie jeśli wam się nie podoba. Proste. Nikt nie jest doskonały, również Pani Ewa, ale nie szukajcie dziury w całym i nie róbcie afery z byle powodu. Kończymy temat i nie chcę dalszego dyskutowania, bo robicie bałagan...