Powiem tak : Cyrk na kółkach. TVN się zbłaźnił na całej linii. Zrezygnowali z CallTv, a teraz produkują taką...patologię dla zboczeńców

Program nazywa się "Stosunkowo udana noc". Prowadząca dosłownie zachowuje się jak panna lekkich obyczajów, a rozmowy wyglądają jakby zaraz mieli się spotkać na ... i do tego tak zboczone, że 5 minut się nie dało oglądać. Spodziewałem się czegoś troche mniej erotycznego, a zrobili program dosłownie taki, jak te reklamy erotyczne kobiet, tylko live. A nawet gorzej...
Nagrałem 10 minut, ale tylko dlatego, aby zrobić capsa/y. Pierwszy i ostatni raz - nie będę się takim badziewiem zajmował, ale podobno jest jeszcze druga prowadząca. Pomiędzy tymi "pięknymi" rozmowami i pokazem puszczane są...erotyczne filmiki (domyślcie się jakie) oraz podczas rozmów, po prawej stronie wyświetla się fragment i treść smsa do pobrania tych filmików... Fragmentu programu nie wstawię, bo na forum są dzieci... Nie wiem, czy capsy są dobrym pomysłem, ale wstawię te z troche mniej erotycznych scen