a TVN zaczyna się pogrążać - zrezygnowali z CallTv a robią takie coś dla zboczeńców?!
a TVN zaczyna się pogrążać - zrezygnowali z CallTv a robią takie coś dla zboczeńców?!
jak czekacie na ZN niektórzy, to luknijcie na TVN Trubo od 1... 

i to wygląda tak: na białej sofie siedziała jakaś Ula w czarnej lateksowej krótkiej sukience, a za nią zdjęcia innych kobiet..po jej ciele prawie cały czas jeździła kamera, a ona zachęcała do dzwonienia, pisania smsów..jak ktoś zadzwonił to rozmawiała z nim o ulubionych pozycjach..i innych sprawach..
można było ją o coś poprosić..jeden facet chciał, żeby dała sobie klapsa
a drugi jak poprosił ją żeby jęczała, to odesłała go na inny numer do jakiejś Ani żeby jeszcze raz zadzwonił

Program nazywa się "Stosunkowo udana noc". Prowadząca dosłownie zachowuje się jak panna lekkich obyczajów, a rozmowy wyglądają jakby zaraz mieli się spotkać na ... i do tego tak zboczone, że 5 minut się nie dało oglądać. Spodziewałem się czegoś troche mniej erotycznego, a zrobili program dosłownie taki, jak te reklamy erotyczne kobiet, tylko live. A nawet gorzej...
a tak naprawdę pewnie niektórzy z was jarają się tym i słuchają o tym i o tamtym
z wypiekami na twarzy...jak stare, obleśne zboki dzwonią tam po nocach.
to badziewie... I może zabrzmię jak moher
ale trochę wstyd przed rodziną, że prowadząca klepie się po tyłku
bo namawia ją do tego jakiś świntuch, który nie może sobie pozwolić na znalezienie kobiety w realiach... 
![Cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Dodałem dużo capsów żebyście zobaczyli co to za tragiczny program, ale już więcej nie będę, chyba że będzie jakaś nowa i znów przez przypadek zobaczę. Ale wolałbym nie, bo po 1-sze takie programy mnie nie interesują, a po 2-ie są tu dzieci.
Czemu takie programy powstają? Aby zaspokoić "potrzebę" seksualną u starych panów? Niedlugo (broń Boże) zamiast Zagadkowej Nocy będzie takie coś w nocy na Polsacie, oby nie było
TVN się poniża....
Powrót do Dawne inne programy interaktywne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości