Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

TVN

TVN

Postprzez Piotrek » 16 kwietnia 2011, 18:53

TVN – polska komercyjna stacja telewizyjna, wchodząca w skład Grupy TVN należącej do grupy medialnej ITI. \nW marcu 1997r. TVN otrzymał od Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji koncesję na nadawanie programu telewizyjnego o zasięgu ponadregionalnym na obszarze północnej i centralnej Polski. W kilka miesięcy później doszło do zawarcia porozumienia pomiędzy TVN a nadającą ponadregionalny program w Polsce południowej Telewizją Wisła – dzięki połączeniu sił, sprzymierzone stacje były w stanie rozpocząć nadawanie na większości powierzchni kraju, w tym w niemal wszystkich większych miastach.
Piotrek

Re: TVN

Postprzez Czarex » 27 lipca 2011, 17:10

We wtorek 9 sierpnia w Warszawie odbędzie się konferencja ramówkowa TVN-u, na której zostanie zaprezentowana jesienna ramówka stacji i spot jesienny TVN-u, który będzie emitowany od połowy sierpnia (prawdopodobnie od 12.08 wieczorem). Sama jesienna ramówka TVN-u ruszy w pierwszą sobotę września - czyli 3.09.

+ coś dla maniaków Detektywa Monka. ;)
Od następnego wtorku zamiast Dr. House'a będziemy mogli oglądać 7 sezon Detektywa Monka.
Czarex

Postprzez TureO » 27 lipca 2011, 18:24

A wiadomo coś już na temat CallTv? Mam nadzieję, że nie zabraknie tam dla nich miejsca i że wszystko wróci z powrotem do przedwakacyjnej formy. Jeszcze lepiej gdyby dali jakiś nowy program albo wydłużyli czas trwania. Bo na nowe programy nie ma co liczyć, chyba że tylko znowu by zmienili nazwę :|
TureO

Postprzez Sentence » 27 lipca 2011, 23:09

Na razie nic nie słychać o powrocie Call-TV na normalną porę, czyli ok. 07:00 i 10:00 rano.
Zobaczymy, co będzie dalej.
Sentence

Postprzez Czarex » 13 sierpnia 2011, 12:31

Na antenie TVN na początku 2012roku ma się pojawić nowy serial Julia. Czyli coś podobnego do Majki albo Prosto w serce, wątpie, żeby zrobili na zasadzie BrzydUli. :(
Czarex

Postprzez Kamilg0 » 13 sierpnia 2011, 13:23

Właśnie mi się nasunęła myśl coś o Brzyduli :)
Kamilg0

Postprzez Sentence » 14 sierpnia 2011, 14:40

Mimo tego, że "BrzydUla" przyciągnęła przed telewizory większą rzeszę widzów, niż "Majka" i "Prosto w serce", to do mnie nie przemówiła, w 2008-2009 jeszcze mi się to średnio podobało, ale teraz, kiedy lecą powtórki w TVN, to już całkiem wieje nudą. "Julkę" bym chętnie oglądał od stycznia przyszłego roku, ale prawdopodobnie nie wyrobię się z czasem.
Sentence

Postprzez Sebastian » 26 sierpnia 2011, 19:02

Ostatnio bardzo lubię (wręcz uwielbiam) oglądać serial "Kobra-oddział specjalny" na TVN7. Genialny serial po prostu :) . Najlepsze są akcje na autostradzie :D .
Sebastian

Postprzez general » 26 sierpnia 2011, 19:38

Kobra jest serialem the best ja jednak nie mogę się doczekać odcinków gdzie partnerem Semira jest Jan. Nie wiem czy już były te odcinki czy dopiero będą.
general

Postprzez Sebastian » 24 października 2011, 15:43

Już od kilku tygodni TVN przestał emitować serial "Wszyscy kochają Romana". To nawet dobrze, bo i tak ten serial mi się nie podobał.
Sebastian

Następna strona

Powrót do Telewizja