Czat raczej nie będzie zapisany... Czat odbędzie się dokładnie tutaj : http://spikeria.pl/room/interactiveworld/ <--- jest to nasz specjalny serwisowy pokój do ważnych czatów. Nie trzeba mieć żadnej kamery, mikrofonu...wystarczy klawiatura
Po wejściu na podany link klikamy "Zarejestruj nick". Następnie wpisujemy IDENTYCZNE dane z forum, czyli nick i e-mail. Klikamy OK. Wchodzimy na swojego maila i klikamy na link potwierdzający rejestrację. Wchodzimy ponownie do naszego pokoju IW i logujemy się danymi z rejestracji (zaznaczając opcję "Mam stałego nicka"), klikamy OK i jesteśmy na czacie. Proszę, aby wszyscy byli zalogowani według nicków z forum. Inaczej nie będą mogli uczestniczyć w żadnym z wymienionych punktów, a tylko przyglądać się rozmowie. Jeśli okaże się, że jakimś cudem nick będzie zajęty, dopisujemy do niego "IW", np "KarolinaIW". Wymagane jest również to, aby wszyscy byli też zalogowani na FORUM. Dzięki temu będzie pewność, że ktoś się nie podaje za inną osobę z forum. Jeszcze jednym z wymogów jest napisanie DO MNIE prywatnej wiadomości NA FORUM, że jest się dostępnym na czacie - to również zabezpieczenie na wszelki wypadek, bo wiem jakie są akcje