Po pierwsze - Piotrek, który wraz ze mną założył cały serwis i forum InteractiveWorld rezygnuje z rangi Administratora. Ostatnimi czasy nie wchodził wcale na forum, nie pomagał...Tłumaczył się brakiem czasu oraz wygaśnięciem zainteresowania tematem CallTv... Prędzej czy później to było wiadome, że straci tą rangę, ponieważ i tak niedługo bym sam go usunął z wymienionych wyżej powodów. Mimo wszystko bardzo dziękuję Piotrkowi. Przysłużył się i w większości to on stworzył cały nasz interaktywny świat CallTv. Nie do końca rozumiem jego postanowienia, bo ja będąc przede wszystkim fanem CallTv i administratorem serwisu, jak i forum zobowiązuję się robić wszystko, aby nasz serwis był coraz lepszy i aby wszystkim się tu dobrze żyło, a fanem jest się zawsze, a nie tylko na jakiś czas - widocznie nim nie był
Druga sprawa - jak wiecie, niedługo będziemy wprowadzać pewne zmiany na naszym forum. Zmienione zostaną po części wszystkie działy, jak i wprowadzone nowe - Oprócz głównej tematyki teleturniejów CallTv w Polsce, wprowadzimy specjalny, odrębny dział dotyczący ezoteryki. Będzie tam się można wypowiadać nie tylko na tematy dotyczące programów ezoterycznych, ale również i wróżbitów oraz na temat samej ezoteryki w różnej postaci. Do tej pory był tylko jeden temat dotyczący programów zagranicznych. Planujemy stworzyć dział ogólny dla obcokrajowców, jak i również Polaków, którzy interesują się także zagranicznymi programami CallTv. Programy interaktywne występują w coraz większej liczbie krajów na całym świecie, jest coraz więcej programów, powstają stacje interaktywne. Na naszym forum zarejestrowani są również zagraniczni widzowie CallTv, dlatego też postanowiliśmy o poszerzeniu tego tematu...Zresztą jak sama nazwa wskazuje - InteractiveWorld

Trzeci temat - Piotrek odszedł, a do tego InteractiveWorld się poszerza, dlatego planuję "awansować" jedną z osób z naszego forum, które będą pomagać przy tworzeniu naszego serwisu. Prawdopodobnie ja, Smoq i HK wybierzemy kto najbardziej zasługuje na to miano. Nie wiem jeszcze, czy ta osoba będzie posiadała status moderatora. Osoba będzie odpowiedzialna za pewną część serwisu, a dokładnie za aktualizowanie działów. Myślę, że dodatkowe 2 ręce do pomocy nie zaszkodzą, a ktoś się ucieszy że może nam pomóc

Aby nie był to wynik przymusowy, proszę aby ten, kto chce pomóc przy tworzeniu serwisu (nie forum! - chociaż tutaj jeśli będzie potrzebna pomoc, to na pewno się przyda) wysłał mi informację w prywatnej wiadomości, że się zgłasza na chętnego.