Pełny dostęp do Forum dostępny po aktywacji konta.

Aktualności

Najważniejsze informacje

Re: Sprawy bieżące

Postprzez ADMINISTRATOR » 4 maja 2013, 14:48

Mówiłem, że NIE PRACOWAŁ W TELEMEDIA, a nie że nie w TV to po 1-sze. Po 2-ie kontakt nawiązać z kimś w XXI wieku to nie problem, po 3-ie Ania nie odpowiadała na facebooku na PW (jak pisałem na Ania Wołek-Kornaś. Nie pisałem na Anna Wołek-Kornaś, a na to jak się dziś dowiedziałem - odpisuje). Ten gość zapewniał, że zna się z Anią bardzo dobrze (ma ją w znajomych, gadali ze sobą w komentarzach, więc nie miałem co do tego podejrzeń), jak się okazało - zna ją, ale tylko wirtualnie i nigdy nie był pracownikiem Telemedia. Wrobił nie tylko nas, ale i Anię...Ania nie zareagowała dobrze na to, co zrobił i myślę, że jakieś konsekwencje w jego stronę wyciągnie ;)
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 5 maja 2013, 17:53

UWAGA! Ponieważ jak wiecie, zamierzamy wprowadzić zmiany na forum, dnia 11 maja 2013 roku (sobota) forum będzie NIEDOSTĘPNE na czas prac związanych ze zmianami. Mamy nadzieję, że nie potrwa to długo, jednak zamknięcie forum na ten czas jest konieczne, aby uniknąć błędów podczas tych zmian.
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 11 maja 2013, 13:00

Wielka rewolucja w InteractiveWorld! Od dziś już nie jesteśmy tylko POLSKIM serwisem o programach interaktywnych! Od dziś jest to też serwis i forum o programach interaktywnych NA CAŁYM ŚWIECIE! :) Jak widzicie, poszerzone zostały niektóre działy. Powstał również dział dla fanów programów ezoterycznych ;) Jeśli któryś z działów nie będzie miał wzięcia, usuniemy go. Co do działu dla widzów zza granicy - wraz z przybyciem nowych forumowiczów, tworzone będą nowe, kolejne działy z Państwami. Jeśli będzie was dużo, to stworzymy lepsze i dokładniejsze podziały w tym zagranicznym dziale! :) Wypowiadać w tym dziale mogą się oczywiście wszyscy z całego świata, ale również i wy :) Najlepiej gdybyście wypowiadali się w języku angielskim. Oczywiście, nie musi być to poprawny angielski - ważne, aby dało się dogadać, od tego są różnego rodzaju tłumacze :)
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 12 maja 2013, 14:26

Jak wiecie, temat "Nasze programy interaktywne" w dziale projekty wywołał kontrowersje...Jednak dużo osób teraz prosi, by przywrócić ten temat. Według innych natomiast temat był niepotrzebny, ponieważ jest osobne forum o takich projektach (ja chciałem wszystko zrobić na jednym forum) oraz, że to "niepoważne"... Dlatego przeprowadzimy głosowanie, to będzie najbardziej sprawiedliwe. Głosowanie potrwa do dziś do godziny 22:00. Proszę o wysłanie mi wiadomości PW lub na GG, czy chcecie aby temat był, czy nie...
ADMINISTRATOR

Postprzez BYŁY UŻYTKOWNIK » 12 czerwca 2013, 21:45

Ja mam 2 ostrzeżenia w profilu nie 3!!! Bo ostrzeżenie wygasa w profilu po 3 miesiącach.
BYŁY UŻYTKOWNIK

Postprzez ADMINISTRATOR » 12 czerwca 2013, 22:02

Owszem, ostrzeżenie wygasza, ale jest brane pod uwagę. Jeśli ktoś nagminnie łamie regulamin, wtedy możemy dać BANA nawet po jednym kolejnym ostrzeżeniu, a nie po uzyskaniu kolejnych 3. Ty nagminnie łamiesz regulamin, co jakiś czas otrzymujesz ostrzeżenia, bo nie umiesz się zachować. Tłumaczenie wygasaniem ostrzeżenia nic nie daje ;)
ADMINISTRATOR

Postprzez BYŁY UŻYTKOWNIK » 12 czerwca 2013, 23:33

To po co wygasa skoro w praktyce nie wygasa? To niech nie wygasa. Bo chore jest, że wygasa ale nie wygasa i wprowadza w błąd w profilu liczba ostrzeżeń.
BYŁY UŻYTKOWNIK

Postprzez ADMINISTRATOR » 5 sierpnia 2013, 09:39

Na czas mojego wyjazdu (5-16 sierpnia) wprowadziłem zmiany w administracji ;)
SmoQ - Administrator
HK - Jr. Administrator
Konradex - Moderator
Raf - Jr. Moderator

Mnie prawdopodobnie nie będzie WCALE na forum przez te dni, dlatego też wprowadziłem te zmiany, ponieważ jak to się mówi, "gdy Admina nie ma, myszy harcują" xD <hyhy> Smoq i Konradex mają mój numer telefonu, więc jeśli coś by się działo to proszę o informacje, ale mam nadzieję, że ten czas przebiegnie spokojnie :) To do zobaczenia!! :)
ADMINISTRATOR

Postprzez ADMINISTRATOR » 19 października 2013, 20:44

Uwaga! Od dziś wprowadzone zostało nowe pole dotyczące rejestracji. Na początku mógł rejestrować się każdy, bez dodatkowych pól. Łamana została jednak jedna z podstawowych zasad dot. rejestracji nowych użytkowników, wprowadziłem zasadę, że to ja akceptuję nowe osoby, sprawdzając ich IP i inne dane. Zasada ta nie do końca się sprawdziła, choćby dlatego, że po 1-sze nowa osoba mogła długo czekać na moje potwierdzenie jeśli nie byłem obecny jakiś czas, a po 2-ie zdarzały się sytuacje, że taka osoba nie wiedziała czym może grozić nieprzestrzeganie tych podstawowych zasad, albo twierdziła, że źle zostało to sprawdzone. Teraz wprowadziłem zasadę, wprowadzając pole akceptacji regulaminu. Przy rejestracji podane są główne punkty dotyczące rejestrowania się oraz informacja o tym, co może grozić w przypadku nie dostosowania się do tych zasad. Od tej pory nie będzie już akceptacji przeze mnie nowych użytkowników. Nowe osoby jednak dalej będą sprawdzane i w momencie, gdy będą podejrzenia (dokładne sprawdzone przeze mnie dane), informacja zostanie wysłana do odpowiednich instytucji, aby dokładnie sprawdzili te dane, a następnie jeśli okaże się, że regulamin został złamany (podwójne konto lub rejestracja bez zgody) wtedy mogą zostać wyciągnięte sankcje prawne ;) Zostało to wprowadzone, ponieważ już nie raz dochodziło do złamania tych zasad.
ADMINISTRATOR

Postprzez BYŁY UŻYTKOWNIK » 5 stycznia 2014, 01:42

Po co serwis jeszcze istnieje skoro od ponad miesiąca nikt go nie aktualizuje a ostatni news był niepoprawiony w rezultacie całkowicie dezinformujący bo akurat wtedy kiedy wg tego newsa miała być ŁN w T5 to nie było.
BYŁY UŻYTKOWNIK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kącik informacyjny